Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97057
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

mogą się pojawić spoilery więc kto nie chce wiedzieć
o czym odcinek bedzie niech nie wchodzi.

Trailer i fragmenty były rozwalające! :D zawsze pojawia się odcinek całkowicie
komiczny np. jak yellow fever. Ten odcinek jednak przebije chyba wszystkie . Nie wiem czy ktoś kiedyś wpadł na tak pokręcony pomysł. Zrobili już changing channels który był genialny. ale żeby przenosić gł. bohaterów do świata rzeczywistego?
będzie grubo. :D

A i tekst Dean'a - "So now what? You're polish? " Rozwalający.xD

Jane_Mary20

Odcinek zapowiada się świetnie, doczekać się już nie mogę.. :) Zwiastun oglądałam chyba ze 100 razy i nadal na poprawę humoru oglądam xD i zawsze bawi i rozwala :)
Fajnie, że raz na jakiś czas pojawiają się takiego typu odcinki, jak już wspomniane Changing Channels czy ten, który będzie już w piątek.. :) to taka miła odmiana po tych wszystkich walkach i bojach, które toczą chłopaki :) A Dean (Jensen :)) jest genialny w takich odcinkach, świetnie się wbija w tą koncepcję i humor.. odcinek z pewnością będzie genialny :)

Jane_Mary20

też uważam,że zapowiada się naprawdę świetnie. od kiedy o nim usłyszałam, czekałam na niego z niecierpliwością. to chyba będzie najśmieszniejszy odcinek jak do tej pory.

Jane_Mary20

troche przekręciłaś bo on tam mówi''what now you're Polish?'' Ale odcinek na prawde będzie dobry:)

Buba23_2

hehe no faktycznie trochę przeciłam :D ale odcinek zapowiada sie swietny :)