Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97049
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Moim zdaniem świetny, dużo bardziej podobał mi się od poprzedniego, odkrywanie
przeszłości, wszystko ma swoje konsekwencje. No i ta końcówka, aż boję się myśleć co
będzie w następnym odcinku

ocenił(a) serial na 10
ullla

gdzie można obejrzeć ten odcinek z napisami?

atagerka

Z napisami jeszcze nigdzie,ale po angielsku już tak,no i ta końcówka bracia mają nowy problem.

ocenił(a) serial na 10
szarit

ja pier... jakie zakończenie!!!!! aż mi mowę odebrało!!!!
wgl odcinek świetny, choć nienawidzę pająków!!!!! stary Sam był straszny na prawdę, jeśli znów taki się stanie.... :(
kurde aż się boję myśleć co teraz będzie, po TAAAAAKIM zakończeniu..... SZOK!!!!! nie doczekam przyszłego odcinka!!!!

użytkownik usunięty
ullla

Jak dla mnie to szósty sezon jest do dupy. Ten odcinek to potwierdził...

ocenił(a) serial na 9

Mam podobne wrażenia.

ullla

Sam bardzo szybko "zwalił tą ścianę". Myślałam, że przez kilka odcinków będzie sobie stopniowo wszystko przypominał, a to już. Ciekawe jak to będzie wyglądać dalej.

ocenił(a) serial na 10
martusia565

Odcinek dobry. Teksty Deana jak zwykle świetne :D Poop deck i użycie "One of Dad's rules? You never use the same crapper twice" :D
Scenarzyści wyjątkowo w tym sezonie zaskakują. Najpierw wszyscy myśleli, że cały sezon to będzie poszukiwanie duszy, a tu niespodzianka, jak i teraz ze 'zdrapaniem' ściany. Ja mam tylko nadzieję, że zakończą to na 6 sezonie, bo z 7 się zrobi "poop". Tylko żeby zakończenie było w miarę.

ocenił(a) serial na 10
vv888

zapraszam do pobrania odcinka napisy wkrótce, gdy się pojawia napiszę
chomik LaCandy

ocenił(a) serial na 9
ullla

Bardzo dobry odcinek. Nie wiem czego oczekują ci, którzy mówią, że ten sezon jest beznadziejny. Bardzo fajnie się to wszystko układa w jedną całość. Wspomnienia Sam'a, kiedy sobie "fruwał" bez duszy. Naprawdę jestem pod wrażeniem, tym bardziej, że końcówka zmiażdżyła totalnie. Moje marzenie, to pokazanie tego dosłownie, co robili dla Sam'a w piekle. teraz to się nie mogę doczekać następnego odcinka.

ullla

bardzo dobry...

ullla

Odcinek dużo lepszy od poprzedniego... ale nie mogłam znieść tego ich dziadka Samuela.. jejku.. on jest okropny.. bał się czy nie, powinien Sama jakoś powstrzymać... prawie zabił glinę i już nie wspomnę o tych facetach, których tak po prostu zastrzelił... zdecydowanie wolę go z duszą... ale szybko ten mur zburzył w swojej głowie. Powinni go przetrzymać przynajmniej ze 2 odcinki z tym murem, ale mimo wszystko odcinek całkiem niezły, no poza tym dziadkiem.. nie znoszę go ;/

ocenił(a) serial na 10
nata

Ja też nie przepadam za dziadkiem, a już szczyt mojej niechęci do niego osiągnął gdy wystawił chłopaków Crowleyowi. Jeśli chodzi o odcinek to był bardzo dobry, końcówka wręcz miażdży

ocenił(a) serial na 8
ullla

Super odcinek. Napisy są już dostępne na NapiProjekt.

ocenił(a) serial na 8
gabol2008

dokładnie odcinek był świetny, jeden z najlepszych tej serii

mucka77777

na chomiku namyslo już jest odcinek i napisy

kat8

już od wczoraj znajdziesz odcinek z napisami na iitv.seriale online,nie trzeba chomika..

szarit

Świetny nie mogę się doczekać następnego;))

karolina12254

Odcinek dobry z dość ciężkim klimatem trzeba przyznać ostatecznie cięższym niż można by się tego teraz spodziewać ale odcinek niemniej dobry.Swoją drogą wolę poprzedni odcinek esencję SN piękne wejście muzyka i żarcik.