Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97077
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Kocham ten odcinek. Ale oczywiście nie umywa się go króliczej łapki :). Jednak chłopacy zagrali świetnie. Szczególnie Jared gdy nie poznał swojej żony. Boki zrywałam ze śmiechu. Lub makiety Impalii - Deana spojrzenie bezcenne :) Choć końcówka odcinka była jakby wymuszona. Zrobiona na siłę. Ale Witam ponownie Supernatural :)

Karolina_24

Mi też się strasznie podobał ten odcinek. Oglądałam go wczoraj w nocy i z łóżka spadłam jak się zaczęłam śmiać ;)

ocenił(a) serial na 10
Karolina_24

Ja mam zamiar oglądnąć go dzisiaj. Znowu. Jest zajebisty. Dobre było jak przychodzą to Casa a tu Misha i "muszę o tym Twittnąć" albo o tej alpace w ogródku Jareda xD albo mina Jensena...Deana kiedy Genevieve...Ruby całowała Jareda...Sama haha.
To jeden z tych odcinków na których tyle się śmiejemy, że ktoś patrzący z boku mógłby pomyśleć, że oglądamy jakiś sitcom.

ocenił(a) serial na 9
Karolina_24

w takim razie nie moge doczekać się aż go obejrze ;] (jeszcze do niego nie dotarłam)
póki co uwielbiam:
- 4x06 jak Dean wszystkiego się boi
- z króliczą łapką
- z powtarzającym się wtorkiem
- i "nieprawdopodobne historie" czy jakoś tak ;]

ocenił(a) serial na 9
Martusia_18

Powtarzający się wtorek i "nieprawdopodobne historie" to ten sam odcinek :P

ocenił(a) serial na 9
czlowiekfrank

powtarzający się wtorek to "miejsce tajemnic" ;)

ocenił(a) serial na 9
Martusia_18

Aa no tak, pomyliło mi się, sorki xD

ocenił(a) serial na 10
czlowiekfrank

Nieprawdopodobnie historie to ten odcinek w którym Gabriel (znany jako Trickster) robił sobie delikatnie mówiąc jaja... "duch napalonego IT"...krokodyl w kanałach... Dean i jego żarcie na siłę...
To odcinek z gatunku tych z których śmiejesz się jeszcze długo po oglądnięciu...

magda100

Wczoraj robiłam filmiki o Gabrielu i naprawdę odcinki z nim są bombowe :)