Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97077
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Można znaleźć na YT jakieś odcinki Nie z tego świata w całości ?

avada_kedawra

Raczej nie, ale na wgrane.pl tak, a przynajmniej większość :)

DagnaMara

można je ściągać ?

avada_kedawra

Nie wiem, nigdy nie ściągałam, ale większość stron coś takiego umożliwia.

ocenił(a) serial na 10
avada_kedawra

Oglądaj na zalukaj tv bez limitu i szybko się ładują

edytatofik

wlasnie tam je ogladalam.bardziej mi teraz zalezy zeby je sciagnac : )

ocenił(a) serial na 10
avada_kedawra

Znajdź stronkę na której można oglądać w programie jwplayer i ściągnij sobie program do przechwytywania filmów z jwplayer a będziesz mógł sobie ściągnąć.
Jestem pewien że wszystko czego potrzeba znajdziesz dzięki wynalazkowi zwanemu google :)

ocenił(a) serial na 10
avada_kedawra

Na YT nie znajdziesz, a nawet jak by były to byś je ściągnęła w bardzo słabej jakości. Nie lepiej ściągnąć z jakiegoś war3za albo t0rrentow? Tam masz przynajmniej w dobrych jakościach, masz do wyboru z lektorem albo bez i jak wolisz oglądać z napisami to na pewno nie będzie problemu ze znalezieniem pasujących. Za to jak ściągniesz z YT czy przechwycisz z jakiegoś strumienia to gwarantuje, że będzie Ci ciężko znaleźć pasujące do nich napisy. Widziałem jakość odcinków online i pozostawiają wiele do życzenia… Ja ściągałem w Blu Rayu bo dla mnie zwykłe Dvd Ripy były już w za słabej jakości, ale to już dla naprawdę wybrednych ;).

ocenił(a) serial na 9
avada_kedawra

Na gryzoniu (IYKWIM) są wszystkie sezony- z napisami, albo do czwartego sezonu chyba z lektorem. Wystarczy wpisać w wyszukiwarce ;)