Nie jestem zbytnio zorientowana co do postaci Ruby zrobili byście mi mały opis?
Proszę.
Ciężko byłoby dać opis bez spojlerów ale trudno. W sezonie trzecim pojawia się postać Ruby, ładnej blondynki, która okazuje się demonem i pomaga Samowi, oczywiście Dean był od początku przeciwny takiemu pomaganiu, dochodziło między nimi do kłótni o to, a sama Ruby twierdziła, że chce im pomóc bo pamięta jak to jest być człowiekiem, pod koniec mówi Samowi, że ma moce od żółtookiego i ona może mu pomóc się ich nauczyć, ale na koniec sezonu trzeciego - Ruby staje się Lilith. Ruby pojawia się ponownie w sezonie czwartym, jako brunetka - już w pierwszym odcinku i jest przez większość tego sezonu, podobnie - znów pomaga, nauczyła Sama nowych "sztuczek umysłowych" i gra Deanowi na nerwach :) Ma swój niecny plan,który realizuje.
Sprostowanie Ruby nie staje się Lilith ale Lilith przejmuje ciało Ruby(blondynki),która wraca jako brunetka w następnej serii,a co do mocy to zwykły demon,ale bezwzględnie lojalny wobec Lilith(niezwykła konsekwencja w działaniu i planowaniu dalszych poczynań,bardzo umiejętnie prowadzona gra pozorów),jeżeli za moc można uznać perfekcję i konsekwencją w zakładaniu pułapki na Sama to,tak ma moc szczególną ,ale tak naprawdę to ma sztylet którym zabija inne demony i zrobiła?(naprawiła?)kolta tak że nadal mógł zabijać demony(tą wiedzę na pewno dostała od Lilith lub Azaela)Ostatecznie jej misja się powiodła choć zapłaciła za to najwyższą cenę.
ta blond Ruby byla o wiele sexowniejsza niz ta bruneta ;p Dobrze ze ta czarną ubili ;D a potme sie Sammy ozenil z nią ;/ ;p
Wiadomo o kogo chodzi ;p A wezcie mi powiedzcie czy ktos ogladl ten serial z Bobbym i blond Ruby ? niepamietam nazwy ;/ ale wiem ze sie popularny nie zrobil ;/
Tak ja oglądałam ! 'Wyspa Harpera'. Na prawdę super serial. 9/10 . Jeden z moich ulubionych.
'Blond Ruby' czyli Katie Cassidy ma w tym serialu brązowe włosy ale wygląda suuuuuuuuuuper!