Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97069
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Eee, czy mi się wydaję, ale Dean i Sam nie jeżdżą już Impalą. Teraz jeżdżą jakimś starym mustangiem?
Nie wiem, może to kilka odcinków, bo była sprawa z tymi "klonami", ale czy to tak na serio? Jestem przy 9 odcinku 7 sezonu.

KomputeromaniaK

Ja w ogóle mam wrażenie że scenarzyści chcą pozbawić ten serial wszystkiego, co fajne, a Impala to jedna z tych rzeczy.

ocenił(a) serial na 10
KomputeromaniaK

Miejmy nadzieje że nasza ukochana Impala nie skończyła jak laptop Sama i jeszcze powróci :)

Spicke

No i ten pomysł a zabijaniem Lewiatanów dosyć taki naciągany. Może wątek dobry, ale gorsza realizacja.
Mam nadzieję, że Impala powróci :)

ocenił(a) serial na 10
KomputeromaniaK

Oni ich przecież nie zabijają tylko wprowadzają w coś w rodzaju śpiączki czy hibernacji (jeśli głowa zostałaby znów połączona z resztą ciała to lewiatan wróciłby do życia dlatego Boby mówił braciom żeby zabrali głowę jak najdalej od reszty ciała).

Spicke

No wiem, ale płyn do czyszczenia podłóg do pomocy? :D

ocenił(a) serial na 10
KomputeromaniaK

A w walce z demonami i duchami używają soli :D

Spicke

Ale ta sól jakoś taka bardziej znana może tak to nazwę, zawsze jakoś mi się kojarzyła sól na duchy (chociaż nie stal), ale nie środek do czyszczenia podłóg :D

ocenił(a) serial na 10
KomputeromaniaK

Jak by to nie był płyn do mycia naczyń który biorą z półki tylko robiony własnoręcznie przez nich środek chemiczny przy stole dla chemików (jakoś słabo widzę braci w roli chemików amatorów) to by ci bardziej pasowało?
Bo to jest po prostu środek chemiczny który jest szkodliwy dla Lewiatanów.
Takie środki do mycia podłóg, naczyń czy inna chemia są szkodliwe dla środowiska (roślin, zwierząt a nawet dla człowieka) więc mnie jakoś nie szokuje że można nim zrobić krzywdę jakiemuś stworzeniu (przecież Lewiatanie to nie są potwory tylko stworzenia Boże takie jak ryby czy ptaki tylko bardziej straszne i niebezpieczne).

Spicke

Niech Ci będzie. Jednak składnik w tym środku do czyszczenia jest rozpuszczony więc jest mniej szkodliwy, ale spoko :D

KomputeromaniaK

Dobra bo już z tematu schodzimy. W każdym razie wierzmy, że Impala wróci :)