Szukałem odpowiedzi, lecz nie znalazłem. Mianowicie w 3 sezonie między dziewiątym a dwunastym odcinkiem Bela JAKOŚ ukradła Deanowi i Samowi colta lecz nie było to pokazane, nic, zero czytałem spis odcinków nie ma żadnej wzmianki o tym jak doszło do tego że Bela podprowadziła broń.
W dziewiątym odcinku, kiedy Sam chciał zabić wiedźmy w domu straszył je ową bronią (wtedy ostatni raz została pokazana). Przez 3 odcinki nie było mowy o broni, a w dwunastym odcinku na samym początku Dean dzwoni do Beli i grozi jej żeby oddała broń.
Więc: albo mam oczy w **** i nie zauważyłem tego jak to się stało
albo nie ma jednego odcinka (?)
albo nie wiem... Też to zauważyliście ? Co o tym myślicie ?
Nie do końca to pamiętam, ale tam było coś takiego, że ona została w domu, oni pojechali na robotę, colt został w sejfie w domu i ona go zwinęła, a chłopcy zorientowali się dopiero, kiedy Belli już nie było. Mniej więcej, ale który to był odcinek to nie pamiętam :)
Przecież ona ukradła broń na końcu odcinka "Dream a little dream of me" (3x10)
Gdy chłopcy wraz z Bobbym wracają do motelu Dean zauważa, że Bella jakoś szybko się zmyła (ona im wtedy wielce pomagała, dała im korzenie snu czy coś takiego) a Bobby mówi "sprawdźcie kieszenie (kiedy oni zaczynają grzebać po kurtkach...dodaje -)nie dosłownie", wtedy Dean (lub Sam) sprawdził sejf w którym leżał colt ale już go nie było bo Bella go ukradła.