Oglądam ten serial od 7 sezonu i mam pytanie czy warto oglądnąć go od początku? ; D
zdecydowanie! myślę, że wyrażę powszechnie na tym forum panującą opinię, że na podstawie jakości 7 sezonu możesz odnieść mylne wrażenie o serialu i nie zachęci Cię to do oglądania poprzednich .... a to błąd :) poza tym w serialu jest pewien główny wątek, stanowiący jego podstawę i (że tak górnolotnie powiem) serce, zaczynający się w pierwszym sezonie, więc oglądając od końca wiele tracisz i wielu rzeczy nie zrozumiesz.
Właśnie oglądam od 1 po 7 sezon mnie zaciekawił :) jestem już na 11 odcinku :)
No już 15 odcinków z 1 sezonu i ciekawie się robi i co najlepsze cały czas chce mi się ich oglądać :D
Nie masz innej opcji, ale sobie troszkę poczekasz bądź wymyślisz coś innego ;P Nie ma już w necie przez zamknięcie MegaVideo. :(
videomaniak . tv
tam można oglądać jakoś... znaczy sa odcinki od 3 sezonu :) właśnie sprawdzałam ^^
Co prawda, ostatnio się wycwanili i trzeba co jakiś czas chwile czekać by sie odcinek załadował, ale większość jest :)
Ja nie oglądam w internecie odcinków bo wkurzają mnie te limity ale są inne sposoby aby oglądnąć SN :)
Dzięki zielonawariatka, przydatna stronka, a co do limitów to łatwo ominąć, albo restartować połączenie z internetem albo jak się ma stałe łącze załadować cały odc i zaznaczyć pracę w trybie offline
z tym, że na videomaniaku limitów nie ma ^^
Tylko trzeba odczekac te 5 minut bo 'zbyt dużo ludzi ogląda teraz seriale, poczekaj 5 minut albo cośtam coś tam'
I prosze bardzo, lubie dzielić się dobrami kulturalnymi xD
jest dużo "odtwarzaczy internetowych" które nie mają limitów, na stronie watch series eu jest mnóstwo linków - przynajmniej na razie są, zobaczymy jak długo. aż boję się myśleć co by się stało jakby te wszystkie serwery z serialami pozamykali...
zielonawariatka niczym studnia na środku pustyni xD
Dzię ku je my ^^
Ja się zatrzymałem w środku 4 serii :)
isohunt kropka com wg mnie najlepsza amerykaska strona do pobierania czegokolwiek, a tym bardziej SN, odcinek mi sie sciaga w ok 10 minut wiec goraco polecam jesli ktos o tej stronie nie slyszal wczesniej :P
Ja oglądałam od 1 i obejżałam wszystko, co do tej pory wyemitowali ! Kocham to!!
Właśnie skończyłem oglądać sezon 1 :) fajnie zakończenie, jutro kolega skołuje mi 2,3 i 4 sezon :)
Tak, inaczej stracisz wiecej niz zyskales, poczatki tego serialu sa jego sercem.