Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97069
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Pytanie

ocenił(a) serial na 10

Oglądam ten serial od 7 sezonu i mam pytanie czy warto oglądnąć go od początku? ; D

KrystianPL

zdecydowanie! myślę, że wyrażę powszechnie na tym forum panującą opinię, że na podstawie jakości 7 sezonu możesz odnieść mylne wrażenie o serialu i nie zachęci Cię to do oglądania poprzednich .... a to błąd :) poza tym w serialu jest pewien główny wątek, stanowiący jego podstawę i (że tak górnolotnie powiem) serce, zaczynający się w pierwszym sezonie, więc oglądając od końca wiele tracisz i wielu rzeczy nie zrozumiesz.

ocenił(a) serial na 8
ullla

od pierwszego sezonu zacznij ogladac goraco polecam

ocenił(a) serial na 10
marcinek77

Właśnie oglądam od 1 po 7 sezon mnie zaciekawił :) jestem już na 11 odcinku :)

KrystianPL

Rzuć w diabły 7 sezon i zacznij od początku. ;)

ocenił(a) serial na 10
KrystianPL

Co ja bym dał by móc go oglądać od początku nie znając fabuły. :)

ocenił(a) serial na 10
adamus0101

No już 15 odcinków z 1 sezonu i ciekawie się robi i co najlepsze cały czas chce mi się ich oglądać :D

ocenił(a) serial na 10
KrystianPL

Nie masz innej opcji, ale sobie troszkę poczekasz bądź wymyślisz coś innego ;P Nie ma już w necie przez zamknięcie MegaVideo. :(

lizek8

Wkurzyli mnie tym , byłem przy trzecim sezonie a teraz tylko od szóstego są odcinki ;/

ocenił(a) serial na 10
Masterofcinema

videomaniak . tv
tam można oglądać jakoś... znaczy sa odcinki od 3 sezonu :) właśnie sprawdzałam ^^
Co prawda, ostatnio się wycwanili i trzeba co jakiś czas chwile czekać by sie odcinek załadował, ale większość jest :)

ocenił(a) serial na 10
zielonawariatka

Ja nie oglądam w internecie odcinków bo wkurzają mnie te limity ale są inne sposoby aby oglądnąć SN :)

KrystianPL

Dzięki zielonawariatka, przydatna stronka, a co do limitów to łatwo ominąć, albo restartować połączenie z internetem albo jak się ma stałe łącze załadować cały odc i zaznaczyć pracę w trybie offline

ocenił(a) serial na 10
Masterofcinema

z tym, że na videomaniaku limitów nie ma ^^
Tylko trzeba odczekac te 5 minut bo 'zbyt dużo ludzi ogląda teraz seriale, poczekaj 5 minut albo cośtam coś tam'
I prosze bardzo, lubie dzielić się dobrami kulturalnymi xD

zielonawariatka

jest dużo "odtwarzaczy internetowych" które nie mają limitów, na stronie watch series eu jest mnóstwo linków - przynajmniej na razie są, zobaczymy jak długo. aż boję się myśleć co by się stało jakby te wszystkie serwery z serialami pozamykali...

ocenił(a) serial na 10
zielonawariatka

zielonawariatka niczym studnia na środku pustyni xD
Dzię ku je my ^^
Ja się zatrzymałem w środku 4 serii :)

ocenił(a) serial na 10
lizek8

isohunt kropka com wg mnie najlepsza amerykaska strona do pobierania czegokolwiek, a tym bardziej SN, odcinek mi sie sciaga w ok 10 minut wiec goraco polecam jesli ktos o tej stronie nie slyszal wczesniej :P

ocenił(a) serial na 10
KrystianPL

początek jest najlepszy! ;D

ocenił(a) serial na 8
KrystianPL

Zacząłeś od najnudniejszego sezonu.
Najlepsze chwile serial przeżywał od 1-4

ocenił(a) serial na 7
k3yio

Nie zgadzam się. Stanowczo moim ulubionym jest 5.

ocenił(a) serial na 10
KrystianPL

Ja oglądałam od 1 i obejżałam wszystko, co do tej pory wyemitowali ! Kocham to!!

ocenił(a) serial na 10
Pali336

Właśnie skończyłem oglądać sezon 1 :) fajnie zakończenie, jutro kolega skołuje mi 2,3 i 4 sezon :)

ocenił(a) serial na 10
Pali336

ja tak samo....tyle ze 2 razy :D

ocenił(a) serial na 10
KrystianPL

Tak, inaczej stracisz wiecej niz zyskales, poczatki tego serialu sa jego sercem.

ocenił(a) serial na 10
Mr_Krytyk

No już nadrabiam :) jutro będę miał na płycie 3,4,5 sezon SN :)

ocenił(a) serial na 10
KrystianPL

ah zazdrosze ci..hehe no to masz co robic, Pozdro