Zacząłem oglądać Supernatural jestem już na 3cim sezonie. Przyznać muszę że mnie bardzo wciągnął. Oglądając pierwszy sezon miałem pewne zastrzeżenia brakowało mi ujmę to tak więcej "cielesnych" stworów no ale nie o to mi tu chodzi. Kieruje to pytanie do tych którzy z tym serialem są dłużej niż ja czy w 4, 5 sezonie nie wkrada się powiedzmy monotonia nie robi się to wszystko zamotane naciągane trochę poczytałem na temat wspomnianych wcześniej sezonów i zaczynam odnosić takie wrażenie. Jeżeli tak to wielka szkoda. Mimo wszystko jednak będę oglądał go dalej bo jak się coś zacznie to trzeba to skończyć nieprawdaż?:) pozdrawiam fanów Supernatural i użytkowników film-webu.
5 sezonu jeszcze nie oglądałem ale moim zdaniem to właśnie 4 sezon jest najlepszy. Serial od początku mnie wciągnął jednak zaczął się naprawde rozkręcać na 3 sezonie. Obejrzyj sobie 4 serie bo warto. Nie chce spoilerować więc po prostu oglądaj dalej. Ja się nie zawiodłem :)
pomimo, że w 5 sezonie jest parę słabszych odcinków to jak dla mnie 5 wymiata i jest zdecydowanie najlepszy :D tym bardziej, że już nam się zbliża do końca (jutro odcinek 18 z 22) więc akcja się zagęszcza i co raz trudniej czeka się od piątku do piątku :D a jeszcze jutrzejszy odcinek (setny odcinek serii) zapowiada się iście epicko, więc ledwo mogę wytrzymać :D też uważałam, ze 3 sezon jest najlepszy dopóki nie oglądnęłam 4, a potem uważałam, że 4 jest jeszcze lepszy, ale teraz oglądając 5.... mistrzostwo :D oglądaj dalej, wierz mi nie zawiedziesz się :D