Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97037
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Pytanko

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie czy w piątym sezonie będzie tylko 10 odcinków jak jest podane? To koniec serialu czy jest coś jeszcze przewidzianego dalej? Ktoś z Was może wie! Proszę o odpowiedź jeżeli tak!

ocenił(a) serial na 10
maco181

po 10 odcinkach przerwa w listopadzie, a w styczniu lecimy dalej. :)

ocenił(a) serial na 10
Goha24

Aha w ten sposób :D trochę szkoda bo wolę oglądać kilka odcinków naraz niż czekać spory czas na kolejne ale niestety będzie trzeba poczekać. Dzięki za info! Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 9
maco181

Ja 2 tygodnie temu nie wiedziełem ze taki serial istnije.Przez przypadek obejzalem kilka odcinkow i ... hehe i teraz czekam tak jak kazdy do piatku :)Jak zaczolem ogladac poprostu nie moglem przestac obejrzalem wszytkie odcinki:)

ocenił(a) serial na 10
szpryxx

Hehe to jest właśnie to! Jak Cię wciągnie to nie można przestać. Kiedyś nienawidziłem oglądać seriali ogólnie filmów. Szybko to się zmieniło i teraz czasami nie potrafię się opanować :D

ocenił(a) serial na 10
maco181

Ale chyba ktoś się ze mną zgodzi, że "Supernatural" przewyższa inne seriale? ^^

ocenił(a) serial na 10
Marta_K_

Ten serial przypomina mi trochę książkę. Może dlatego go lubię? Fajnie byłoby, gdyby się skończył na tych pięciu sezonach.

ocenił(a) serial na 9
zla_siostra

Ogldam duzo seriali (Lost,24,Prison Break do 3 sezonu,Dexter,Herose,10 zezonow Friends raz na rok:)no i oczywiscie Supernatural a z polskich lubiałem Gline i Pitbulla. Ale naprawde zaden z tych seriali nie ma tego czegoś co ma Supernatural co tak uzależnia:)

ocenił(a) serial na 10
szpryxx

oczywiście! SPN zdecydowanie ma to 'coś' xD

ocenił(a) serial na 10
Goha24

Jasne, że Supernatural ma to coś ale nie tylko ten serial. Uwielbiam również Dextera i Allo Allo, który w ogóle uważam za klasyk bo oglądałem ten serial będąc jeszcze w podstawówce sporo lat temu i do dziś uwielbiam powtarzać odcinki. Te seriale również mnie pochłaniają na całe dnie! mógłbym tylko leżeć jeść i oglądać. A SPN oglądam obecnie od samego początku kończę właśnie 1 sezon mam zamiar kolejny raz wciągnąć wszystko od nowa :D