Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97049
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Takie jak Zakazan Imperium, LOST, Dr. House, Kompania Braci, X Files, Dexter i wiele, wiele innych

ocenił(a) serial na 10
pitogo

każdy lubi to co lubi mi najbardziej podoba mi się ten serial a nie żaden z tych co wymieniłeś :( jeśli to miała być prowokacja to na prawdę marna.

pitogo

no i? lubię Housa, lubię zagubionych czy Kości... i nie przeszkadza mi to lubić Sama i Deana;)

ocenił(a) serial na 10
ceylor

No i jest dużo gorszych seriali...:)

pitogo

kto co lubi :)
fakt Dexter jest świetny i House też i tak samo Supernatural
ale z lost to poleciałeś, beznadziejny serial juz po pierwszym sezonie oglądać się nie chciało

ocenił(a) serial na 9
pitogo

Jak dla mnie wszystkie seriale które wymieniłeś są świetne (nie oglądałem tylko Zakazanego Imperium), ale moim zdaniem Supernatural w ogóle od nich nie odstaje, a nawet jest od nich lepszy (no może poza Dexterem).

pitogo

Każdy ma swoje zdanie. O gustach się nie dyskutuje. Jeżeli nie podoba Ci się ten serial to nie musisz go oglądać. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 9
FolleRagaza

Ten serial ma to coś, że chce się oglądać następny odcinek :D

ocenił(a) serial na 9
pitogo

Jak są lepsze seriale wg Ciebie to idź je oglądaj. ;P
Porównywanie SN z Lostami jest dla mnie co najmniej dziwne, sory.

ocenił(a) serial na 10
careless_whisper

LOST ? hahaha okej. Może jeszcze Klan? Moda na sukces? Plebania? xdd
Lubię SN, Dextera, Housa i Kompanię braci ^^

pitogo

Zakazane imperium odpada nie lubię tego tematu,Lost zanudził mnie śmiertelnie po 2 serii a nakręcono jeszcze 5,dr hause ,Dexter,kompania braci nie lubię tej tematyki,archwum X czy lepsze?raczej inne,gdyby nie sukces archiwum x nie powstałby supernatural i pewnie wiele innych o tej i podobnej tematyce.Co do twierdzenia jaki serial jest lepszy to tylko kwestia indywidualnego gustu,aktorstwa i innych dodatków,możesz tylko proponować inne seriale lub dziwić się kto lubi oglądać taką tematykę ale twierdzić że SN jest od tamtych seriali słabszy to nieporozumienie..