Takie jak Zakazan Imperium, LOST, Dr. House, Kompania Braci, X Files, Dexter i wiele, wiele innych
każdy lubi to co lubi mi najbardziej podoba mi się ten serial a nie żaden z tych co wymieniłeś :( jeśli to miała być prowokacja to na prawdę marna.
kto co lubi :)
fakt Dexter jest świetny i House też i tak samo Supernatural
ale z lost to poleciałeś, beznadziejny serial juz po pierwszym sezonie oglądać się nie chciało
Jak dla mnie wszystkie seriale które wymieniłeś są świetne (nie oglądałem tylko Zakazanego Imperium), ale moim zdaniem Supernatural w ogóle od nich nie odstaje, a nawet jest od nich lepszy (no może poza Dexterem).
Każdy ma swoje zdanie. O gustach się nie dyskutuje. Jeżeli nie podoba Ci się ten serial to nie musisz go oglądać. Pozdrawiam :)
Jak są lepsze seriale wg Ciebie to idź je oglądaj. ;P
Porównywanie SN z Lostami jest dla mnie co najmniej dziwne, sory.
LOST ? hahaha okej. Może jeszcze Klan? Moda na sukces? Plebania? xdd
Lubię SN, Dextera, Housa i Kompanię braci ^^
Zakazane imperium odpada nie lubię tego tematu,Lost zanudził mnie śmiertelnie po 2 serii a nakręcono jeszcze 5,dr hause ,Dexter,kompania braci nie lubię tej tematyki,archwum X czy lepsze?raczej inne,gdyby nie sukces archiwum x nie powstałby supernatural i pewnie wiele innych o tej i podobnej tematyce.Co do twierdzenia jaki serial jest lepszy to tylko kwestia indywidualnego gustu,aktorstwa i innych dodatków,możesz tylko proponować inne seriale lub dziwić się kto lubi oglądać taką tematykę ale twierdzić że SN jest od tamtych seriali słabszy to nieporozumienie..