Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97042
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Czy Wy tez to zauwazyliscie? W 1 i 2 sezonie byl taki slodki, wlosy mial fajnie ulozone.. A teraz;/? nie podaoba mi se w ogole!! Co sie z nim stalo? Czy tylko mi sie tak wydaje?

ocenił(a) serial na 10
gabunia56

moim zdaniem tylko ci się tak zdaje. ale powiem, że ostatno niestety z nudów zaczęłam oglądać pierwszą miłość. i zauważyłam, że aktor grający pawła, czy tam piotrka - chodzi mi o męża majki przypomina mi właśnie sama. Oczywiście dla mnie to on jest jakby nieudana podróbką sama.

ocenił(a) serial na 10
gabunia56

Stał się bardziej męski i taki ...przypakowany

ocenił(a) serial na 10
gabunia56

Mozliwe... Ale bardziej podobal mi sie jak byl taki chlopiecy:) taki uroczy:)

ocenił(a) serial na 10
gabunia56

a ja też wolę tego Sama z późniejszych sezonów, na początku to mi się wydawał być właśnie takim dzieciakiem wyrwanem ze szkoły, a im później tym lepiej :D

gabunia56

Też to zauważyłam. Ale nie jest źle ;)
I i tak wole Deana. ;d

ocenił(a) serial na 7
gabunia56

może nie jestem odpowiednia osobą, która może się wypowiadać w tej kwestii, ale trzeba przyznać, że chłopaczysko zmężniało w ciągu trzech sezonów (tyle jak dotąd obejrzałem) :)

ocenił(a) serial na 10
Looney_Kermit

Dla mnie wygląda coraz lepiej..jak prawdziwy facet:)

inka83

może i wyglada bardziej męsko , ale ten jego przedziałek na głowie. haha

ocenił(a) serial na 10
gabunia56

No wlasnie ten predzialek:D hehe!!! Mam nadzieje, ze zmienia mu image, bo jest przystojnym facetem, a ta fryzura psuje wszystko:)

gabunia56

jaki temat lol :P może powinni go wywalić z serialu bo rzekomo zbrzydł ?? ja bym już pisał petycje do CW o uśmiercenie postaci Sama bo robi się coraz brzydszy !