Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97077
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Serial po obejrzeniu sezonów od 1 do 4 oceniłam 10/10 ale gdy obejrzałam 5, 6 i 7 sezon
moja ocena spadła do 8/10. Serial zrobił się strasznie monotonny.

olka29

Jestem w trakcie 3, ale nie oceniam na 10.

użytkownik usunięty
DagnaMara

moim zdaniem 3 i 4 sezon były świetne zdecydowanie najlepsze. od 5 sezonu trochę się pogorszyło, serial (tak jak napisałaś) staje się monotonny i trochę przewidywalny, lecz dalej trzyma w napięciu. moja ocena to dalej 10, lecz chyba tylko dlatego że czuje do tego serialu sentyment ;)

Ja oceniam na 8, nie wszystkie odcinki są dobre, jest parę perełek, ale bez przesady. Jak na razie drugi sezon wydaje mi się najlepszy.

użytkownik usunięty
DagnaMara

uważam że Supernatural na 10 nie zasługuje, ale oglądam ten serial już przez kilka ładnych lat i nadal mi sie nie znudził. chociażby z tego powodu nie zamierzam zmieniać oceny ;)

Tak, Supernatural ma coś w sobie, co nie nudzi mimo upływu czasu, można by oglądać i oglądać :)

ocenił(a) serial na 9
olka29

Człowieku co ty gadasz? W 1 i 2 sezonie praktycznie w ogóle nie było fabuły głębszej, tylko pojedyncze przypadki, które się ze sobą w żaden sposób nie łączyły. A odcinek był liniowy, czyli przewidywalny... Każdy odcinek zaczynał się od pokazania przypadku, a ostatnie 5 minut, to pokonywanie lokalnego "problemu" przez Sama i Deana. Ja uważam, iż najlepszy był sezon 6, później 5,4,7,3,2,1.