Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97069
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Jak dla mnie najlepszy odcinek od jakiegoś czasu. Naprawdę ciekawy wątek psychologiczny i
niezły powrót Lucka. Co prawda cały czas czekałam na jakąś rockową muzykę, której nie było,
atmosfera trochę poważniejsza, niż zwykle, ale jak dla mnie na odpowiednim poziomie.

ocenił(a) serial na 10
Morgana_filmweb

Ta melodia przy napisach koncowych w tym odcinku byla wyrwana z soundtracka czy z jakiejs piosenki? Jesli piosenki prosze o nazwe.

ocenił(a) serial na 10
Morgana_filmweb

No jak dla mnie szału nie było, porównując do E15 to słabizna :D ale rzeczywiście ciekawy wątek :) no i kawałek Impali był ^^

ocenił(a) serial na 10
Morgana_filmweb

Wolno ciągnie się ten sezon, wątek z Lewiatanami. Porównując do tego co działo sie w sezonach 4 i 5 tu nie ma rewelacji :( a i ten odcinek nie wniósł niczego nowego do głownego wątku jak i poprzedni.

ocenił(a) serial na 6
michal2788

Pierwszy sezon prawie w całości nie miał nic wspólnego z jego "głównym" wątkiem, a jakoś nikt nie narzekał. Fakt, że nie ma żadnego ciekawego wątku głównego, dobrej tajemnicy, wrogów, z jakimś połączeniem emocjonalnym. Może coś ciekawego zrobią za to z Lucusiem? W końcu to też jeden z wątków wiodących, a w ostatnim odcinku wyraźnie zapowiadał swój powrót.