Supernatural to serial chyba dla każdego. Interesuję mnie jednak to kto go bardziej ogląda panowie czy panie ? Bo licznych komentarzach na tym forum przewagę mają raczej dziewczyny,kobiety,panie,babcie...Choć to może one są bardziej wiernymi fankami tego serialu...
Interesuję mnie jeszcze jedna rzecz. Serial ten zajmuję 6 miejsce wśród seriali i jest to lokata bardzo wysoka, choć sam dałem mu 9... Ale jest dużo wyżej niż 2 moje ulubione seriale jal lost i 24 godziny...
Na koniec powiem,że ten serial jest świetny i czekam na 6 sezon.
Pozdrawiam wszystkich ogladających ten serial :)
Lost był świetny dopóki nie zmotali mu tak fabuły, że już nikt nie łapał o co chodzi... ja się poddałam na 4 sezonie, a na prawdę lubiłam ten serial, za to z Supernatural sytuacja jest inna.... tu każdy następny serial jest lepszy od poprzedniego, dlatego ma taką wysoką lokatę, bo ludzie oglądają go z co raz większym zainteresowaniem, a nie poddają się w okolicy 3-4 sezonu, bo niestety większość seriali zaczyna być w tym czasie już na siłę naciągana. Przynajmniej takie jest moje zdanie. A tak btw Supernatural uważam za absolutnie najlepszy serial jaki kiedykolwiek zdarzyło mi się oglądać ;)
No rozumiem Karola co do Losta, bo sezony 4,5 nie były za dobre,ale za to 6 ostatni sezon jest znakomity. Ale porównując oba seriale to są one bardzo rózne. W Lost wszystkie odcinki są ze sobą połączone i tworzą całość i trzeba ogladać je dość szczegółowo. W Supernatural są wątki, które są cały czas lub przez cały czas, ale zdarzają się epizody odbiegające od tych wątków. ( na przykład jak walczą z jakiś duchem czy potworem ).
Co do poszczególnych sezonów, to z widziałem tylko parę odcinków, podobnie jak z 2, 3 juz lepiej, bo prawie cały. 4 widziałęm cały i to dość niedawno, bo w marcu, i 5 juz na bierząco oglądam.
Zgadzam się z Toba, że jest co raz lepiej i ciekawiej, a to przecież już 5 sezon i 6 w drodze. Inaczej było z innym moim serialem Prison Break, kiedy na 4 sezon już zabrakło pomysłów...
No to czekamy na 100 odcinek ...:)
Wydaje mi się, że takie seriale jak Supernatural są bezpłciowe. Każdy może je oglądać. To nie jest Niewolnica Isaura (aczkolwiek mój dziadek to oglądał)
Pozdrawiam
Karl
Racja, kazdy może ten serial oglądać. Choć może mi się wydaję, lecz panie są wierniejszymi fankami tego serialu, albo fankami Sama i Deana...
Niewolnicy Isaury nie widzałem, lecz za to Esmeralde widziałem...:)
Dwóch braci wozi się po Stanach wypasionym musclem carem z bagażnikiem pełnym broni, słuchają klasycznego rocka i metalu, rozwalają demony, duchy, wampiry i próbują powstrzymać apokalipsę. No i korzystają z życia(Dean podrywa ludzkie kobiety, Sam - wilkołaki i demony).
Może przerysowałem, ale masz rację, SPN jest serialem dla każdego :)
właśnie, nie za bardzo przepadam za podziałami, bo to co się podoba zależy najczęściej od człowieka...
"rzewagę mają raczej dziewczyny,kobiety,panie,babcie" hehehe a to dobre z tymi babciami :) Moja babcia z amerykańskich produkcji to ogląda co najwyżej Mode na sukces i House'a :)
I żeby nasze ulubione seriale miały tyle odcinków co Moda na sukces, to chyba nie starczyłoby nam czasu, aby je obejrzeć...
Supernatural odcinek 5312. Sam i Dean walcza w Polsce z Białą Damą...
ani męski ani żeński choć dla większości osób może być żeński wiadomo dlaczego hehe ;P ale jak dla mnie bardzie młodzieżowy i dla tych co lubią obejrzeć coś innego niż seriale komediowe czy Prisonbrejki :P
durne stereotypy:)jak wogole mozna dzielic serial na meski lub zenski?jezeli serial czy film mi sie podoba to go oglądam i nikt nie bedzie mi mowil ze to serial nie dla mnie bo jestem mezczyzną.
Oczywiście, że można dzielić. W tym poście chodziło mi raczej o odpowiedź na pytanie czy ten serial bardziej ogladają kobiety czy mężczyźni ? Dla mnie ten serial jest rewelacyjny i myśle, ze jest to serial dla każdego. A moze kobiety ogladają tylko ten serial, bo im sie Sam i Dean podobają ??? :)