Mam pytanie.Niedawno obejrzałem wg mnie jeden z najlepszych seriali pt.tajemnice smallville ale skończył się tak więc słyszałem,że supernatural także jest bardzo dobrym serialem.I chciałbym się zapytać czy rzeczywiście jest dobry i czy warto się podjąć oglądania go.
animefan_2 ten serial jest lepszy niż Smallville. Wiem co mówię bo też zaraz po zakończeniu Smallville zaczęłam oglądać Supernatural. Warto!
ja również po zakończeniu smallville zaczęłam oglądać supernatural ;P dla niektórych serial po kilku odcinkach w pierwszym sezonie może okazać się nudny, ale warto oglądać dalej bo wszystko powoli zaczyna łączyć się w całość i kolejne sezony robią się naprawdę bardzo ciekawe! (do tego jest wiele zabawnych momentów, pomimo że serial nie jest komedią :P) jak dla mnie niesamowicie wciągający, wszystkie sezony nadrobiłam chyba w miesiąc i z niecierpliwością czekam na 7 :) Aktorzy świetnie dobrani do swoich ról, przyjemnie się ich ogląda ;) Generalnie telewizja CW ma bardzo fajne produkcje :)
OK.No to oglądam supernatural.Mam nadzieję ,że wciągnie mnie tak jak smallville.Dzięki za odpowiedzi.Zaczynam się brać za Supernatural.