Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97061
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Mam pytanie.Niedawno obejrzałem wg mnie jeden z najlepszych seriali pt.tajemnice smallville ale skończył się tak więc słyszałem,że supernatural także jest bardzo dobrym serialem.I chciałbym się zapytać czy rzeczywiście jest dobry i czy warto się podjąć oglądania go.

animefan_2 ten serial jest lepszy niż Smallville. Wiem co mówię bo też zaraz po zakończeniu Smallville zaczęłam oglądać Supernatural. Warto!

ocenił(a) serial na 10

ja również po zakończeniu smallville zaczęłam oglądać supernatural ;P dla niektórych serial po kilku odcinkach w pierwszym sezonie może okazać się nudny, ale warto oglądać dalej bo wszystko powoli zaczyna łączyć się w całość i kolejne sezony robią się naprawdę bardzo ciekawe! (do tego jest wiele zabawnych momentów, pomimo że serial nie jest komedią :P) jak dla mnie niesamowicie wciągający, wszystkie sezony nadrobiłam chyba w miesiąc i z niecierpliwością czekam na 7 :) Aktorzy świetnie dobrani do swoich ról, przyjemnie się ich ogląda ;) Generalnie telewizja CW ma bardzo fajne produkcje :)

użytkownik usunięty
beta120

OK.No to oglądam supernatural.Mam nadzieję ,że wciągnie mnie tak jak smallville.Dzięki za odpowiedzi.Zaczynam się brać za Supernatural.

Supernatural powala na kolana, jak dla mnie film jest świetny! Polecam szczerze, jak ktoś lubi takie klimaty.