Skąd Dean wiedział co się stało i wrócił w pierwszym odcinku po brata? Jestem na odcinku 2 i ciekawi mnie to. Przecież odjechał samochodem, i minęło trochę czasu zanim Sam zobaczył ciało dziewczyny. I ten ojciec wydał mi się taki dziwny kiedy wybiegł w pierwszym odcinku z domu, szczerze myślałam, że on też tam zginął, a to jest ten koleś który stał nad łóżeczkiem małego Sama. Mam nadzieje, że wszystkie odcinki są nakręcone w klimacie tych 2 odcinków :)
Myślę, że wielce prawdopodobne, że po czymś takim jak śmierć Jess, Sam po prostu zadzwonił po brata :)
Jeśli podobały Ci się te dwa odcinki, dalej raczej też się spodoba.
Miłej zabawy.
nie pamiętam tego tak szczere :)
Fajnie, że oglądasz ten serial, bo naprawdę warto! :D
hmmm.. powiem szczerze, że to nie zostało wyjaśnione, a ja nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Sam nie zadzwonił po brata. wydaje mi si, że finus22 ma na myśli to, dlaczego Dean wszedł (a właściwie wpadł otwierając drzwi z buta) do domu Sama w momencie kiedy Jess zaczęła płonąć, pomimo tego, że we wcześniejszej scenie odjechał. Jak już wspomniałam, nie zostało to wyjaśnione, więc możemy się jedynie domyślać. Może Dean w pewnej chwili doszedł do wniosku, że może uda mu się namówić brata żeby pojechał z nim i zawrócił? wtedy usłyszał jego krzyk, albo zobaczył płomienie? a może to jest po prostu niedopatrzenie scenarzystów...
To było wyśnione ale usunęli scenę, było tak, że Dean wrócił na koniec po Sama ponieważ radiu pojawiły się zakłócenia
Tu masz tę usuniętą scenę http://www.youtube.com/watch?v=PGWv0r0MbpI sorry ale jakość do niczego a lepszej wersji nie znalazłam.
Ja wiem. W pierwszej wersji pilota - tej niewyemitowanej, różniącej się kilkoma szczegółami zostało to wyjaśnione. Dean wrócił się po/do brata gdyż usłyszał jakieś szmery w radiu - a te są jak wiadomo oznaką demona/ducha.
Dzięki za wyjaśnienie, bo było to dla mnie niezrozumiałe, że odjechał i nagle wpada do domu Sama:) Jestem na odcinku 5 i ostatnie 2 oglądałam z chłopakiem, któremu ten serial też się spodobał i myślę, ze też zacznie go oglądać. Możecie zdradzić mi czy ich ojciec pojawi się w filmie i jeśli tak, to w której serii? I pytanie czy cały serial jest na tak dobrym poziomie jak te pierwsze odcinki? Bo jak na razie jestem pod wrażeniem :)