Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97061
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

BRACIA POZNAJĄ CHUCKA? poZDRAWIAM. ;)

kalambury1008

Trochę kultury, caps lock się zaciął?

Pojawia się w 18 i 22 odcinku czwartego sezonu, później jeszcze kilka razy w piątym.

ocenił(a) serial na 10
CottonCrush

To nie jest nic niekulturalnego, po prostu oczekiwalam szybkiej odpoweidzi, chcialam by moj temat rzucal sie w oczy. :)

kalambury1008

Teraz żadnego dziękuję ani nic.

ocenił(a) serial na 10
CottonCrush

Przepraszam, to akurat było nieuprzejme i niekulturalne, zapomniałam się.
Dziękuje, bardzo mi to pomogło. :)
Pozdrawiam!

kalambury1008

Proszę.

ocenił(a) serial na 10
CottonCrush

widzę że ktoś tutaj doszukuję się problemów, gdzie się podziały uprzejme rozmowy na forum?

nofree

Nie mam pojęcia, wyginęły pewnie razem z ludźmi którzy znali chociaż podstawy netykiety.

CottonCrush

Wiesz, wytykanie innym drobnych błędów na każdym kroku też nie jest zbyt uprzejme.

piyoko

Mniejsze zło, moim zdaniem.

ocenił(a) serial na 10
CottonCrush

może faktycznie prowadzimy tutaj akademicką rozmowę ale co jest ważne etykieta czy uprzejmosc, co jest mniejszym złem-nieuprzejmosc, brak tolerancji, a ważniejsza etykieta bo przecież nie wypada pisać caps lock, no cóż ja tutaj widzę brak konsekwencji i idiotyczne pobudki

nofree

Nie uważam że byłem nieuprzejmy, odpowiedziałem na pytanie, zwróciłem uwagę tylko przy okazji.

ocenił(a) serial na 10
CottonCrush

to brzmiało jak subtelne przeprosiny do autora wątku, ufam że są przyjęte=)

nofree

Nie uważam że byłem nieuprzejmy, więc nie mam za co przepraszać. Odpowiedziałem na pytanie i zwróciłem uwagę że nie pisze się z caps lockiem, z nim czy bez i tak temat bym zauważył. Kończę ta bezowocną dyskusję.
Pozdrawiam.