No właśnie, finał. Za ok. 12 godzin wszystkiego się dowiemy, ale teraz chciałbym się zapytać jakie są Wasze pomysły na zakończenie 6 sezonu? Tylko proszę podawać własne zdanie na ten temat, a nie rzucać spoilerami wyczytanymi na fanowskich stronach czy innych wikipediach.
Mam nadzieję, że to będzie w końcu udany finał nadawany w tej stacji. Gdy oglądałam inne finały byłam rozczarowana. Mam nadzieję, że tego nie będzie w moim ulubionym serialu.
Hmm, znajdą czyściec ale Crowley zdradzi wszystkich i weźmie dusze dla siebie :)
Samowi pęknie ściana.. ee no wiecie o co chodzi... I będę go "naprawiać" w następnym sezonie;) Crowley zginie, Rafael i Castiel będą walczyć (oczywiście Castiel jeszcze będzie się przeprawiał z chłopakami)... kto wygra? Castiel ale będzie jakieś "ale" - dobra wiem, że się nie postarałam, ale to tak w wielkim skrócie.
Castiel zdobędzie dusze i pokona Rafaela jednak owa moc go zdeprawuje i bracia będą musieli go powstrzymać :)
Heh sprawdzałem te całe Cthulhu Howard Phillips Lovecraft to powiodło mnie do Necronomicon a w opisie padło nazwisko Aleistera Crowleya. ("podobieństwo między mitologią Lovecrafta a systemem magicznym Aleistera Crowleya.")
Alastair demon z 4 serii no i Crowley. Zapewne zbieżność nie przypadkowa :)
mam
His name was used for two characters in American horror/adventure/fantasy series, Supernatural, one being the self-proclaimed 'King of the Crossroads' Crowley, originally a Scotsman, and Alistair, the demon who tormented Dean Winchester whilst Dean was in Hell.
Bez urazy, ale nie wiedzieć co to Cthulhu i H.P.Lovecraft to trochę wstyd ;). Dobrze, że nadrobiłeś, ale polecam jeszcze poczytać twórczość Lovecrafta - naprawdę mocna rzecz.
widział już ktoś 22 odcinek bo na tej stronie co oglądam jeszcze go nie ma :(
Po prostu wpisz w google: "supernatural s06e21", otwórz z 5 pierwszych linków i gdzieś znajdziesz.
21 już widziałem chodziło mi o to czy jest już 22 ?
bo też dziś podobno ma być mieć premiera.