Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97069
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Warto obejrzeć?

ocenił(a) serial na 10

Zwróciłam uwagę, że ma dość dobrą ocenę ten serial lecz ma aż 7 sezonów. Co prawda oglądałam już seriale które miały po 10 sezonów i naprawdę nie żałowałam czasu który przeznaczałam na to aby obejrzeć te seriale. Moje pytanie do was jest takie : Warto to obejrzeć?

nomeda

Według mnie warto, chociaż wiadomo, że gusta są różne i serial nie każdemu się spodoba :) Ja przez niecały miesiąc obejrzałam wszystkie odcinki, jakie wyszły, tak mnie wciągnęło :)

ocenił(a) serial na 10
pani_niedowiarek

ja też myślę,że warto :) to jeden z niewielu seriali,który z każdym sezonem jest coraz lepszy-licząc do sezonu 5,bo potem to już inna bajka;)

ocenił(a) serial na 9
nomeda

Warto, ja się zabierałam kilka razy do rozpoczęcia bo opis(przeczytany gdzieś w internecie) nie zachęcił mnie zbytnio i strasznie żałuję, że tak długo zwlekałam, świetny serial, aktorzy są świetnie dobrani i stworzyli bohaterów, których nie da się nie lubić, fabuła też jest super. Ja osobiście POLECAM

ocenił(a) serial na 8
nomeda

Serial jest mega dobry, trzeba tylko przebrnąć przez pierwszych kilka odcinków, a potem już mega wciąga. Imho najlepsze sezony to 3-5.