Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97069
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Oglądałem Anioła Ciemności, Sanctuary, Przygody Merlina, Wiedźmina, Buffy itd więc do którego serialu jest mu najbliżej?:) jak jest ciekawy może zaczne ściągać:) aha i jeszcze jedno: to jest jakieś romansidło może?? bo jak tak to od razu zamykam temat.

ocenił(a) serial na 9
pawelencjusz

Proponuję obejrzeć pierwszy odcinek ;)
I jak widzisz w obsadzie kobiety w tym serialu występują zawsze gościnnie więc nie ma romansów ;p

ocenił(a) serial na 10
Martusia_18

Nie wiem czy Supernatural można jakoś tak...porównać z tymi co wymieniłeś :D znaczy tak powiedzieć, gdzie mu najbliżej. Bo to jest jedyny taki serial :P Romanse są - ale tylko jednoodcinkowe no xD i to nei sa jakieś tkliwe 'och jak ja Cię kocham' tylko 'O kurcze, jakaś ty gorąca' xd i to i tak w wersji light ;)

ocenił(a) serial na 9
Martusia_18

najwyżej pójdę w ciemno i zaufam waszej opinii, dawno oglądałem coś dobrego:(

ocenił(a) serial na 10
pawelencjusz

Na litość "porównać "! Nie wiele jest seriali, które mają podobną tematykę. Z nowych, "Lost girl- zagubiona tożsamość" albo "Once upon the time". Oba średniaczki, jednak nadają się do podłej rozrywki. O, jeszcze "teen wolf". Nienajlepszy, ale też można obejrzeć.

Jeżeli chodzi o dobry serial, z innej tematyki to może " Lie to me- magia kłamstwa", albo "Dexter", jeżeli jeszcze nie widziałeś. Dexter bardzo wciąga i ma zaje bistą fabułę. Polecam gorąco "Shameless". Bardzo dobry serial Showtime`u, albo "Wilfreda", serial z Elijahem Woodem, boski dla każdego, kto kiedykolwiek miał psa.

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
pawelencjusz

Trochę podobny był serial "Cuda" oraz "Z Archiwum X"(wyłączając wątki kosmitów).