Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97037
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

...kolejnych kilka odcinków bedzie naprawdę lajtowych.Stary Dean, Supernatural w wersji sitcomu czy parodiowanie CSI.Bedzie smiesznie.

ocenił(a) serial na 10
Wojtek_dpo

na początku myślałam że to zapowiedź jednego odcinka. No te następne odcinki (zwłaszcza parodiowanie CSI) zapowiadają się świetnie. Dobrze, że robią takie przerwy (jak np ostatni odcinek Fallen idols) od ciężkiego tematu jakim jest apokalipsa. No i ciekawi mnie ta historia z pół demonem i pół człowiekiem i z Deanem postarzałym o 25 lat. Nie mogę się doczekać

Martus_2

może i fajnie .. że będą takie odcinki... ale czy dobrze to będzie wróżyc na ilość odcinków w sezonie bo w każdym (oprócz 3 sezonu gdzie było tylko 16,,,) myśle że wtedy pójdą na odwal się z "apokalipsą" ..............

jason86

heh zjadło mi się ... sezon 1,2 i 4 miały po 22 odcinki...

jason86

glodny byles to i zjadles ;DD hehe
a co do kolejnych odcinkow to mysle,że nareszcie cos sie ruszy!!! bedzie jak na starych dobrych czasow..polowania,ciete riposty Deana... ech..teskni mi sie za tym ;D. a jak myslicie czy teraz po ogromnym spadku ogladalnsoci bedzie 6 sezon???? czytaliscie cos o tym??

ocenił(a) serial na 10
Jane_Mary20

To nie jest najlepszy pomysł aby był 6 sezon.
Ta historia powinna skończyć się w tym piątym sezonie, to byłoby sensowne.
Bo co jeszcze można wymyślić po Armageddonie, Apokalipsie i Lucyferze...

Cattheriine

tez tak sadze.juz o tym pisalam,bo co jeszcze mozna zrobic po apokalipisie??? chyba,że jeszcze jakies polowania czy cos,ale biorac pod uwage naprawde gigantyczny spadek ogladlonsci to by byla totalna klapa..podobno ABC mialo sciagac "supern" z anteny! ale doszli do wnoisku ze zakonczyloby sie to zbyt ogromnym protestem fanow serialu.

Jane_Mary20

jedyne co do głowy mi przychodzi że w 6 sezonie starali by się całkowicie wybić resztki zjaw.. itd. choć w sumie nie miałoby to sensu...

ocenił(a) serial na 10
jason86

z żalem to mówię, ale myślę, że na 5 sezonie powinni skończyć SPN.

Goha24

oczywiście że tak (już od 4 sezonu to powtarzam). Szkoda takiego dobrego serialu żeby go spaprali kontynuacją na siłę (oby ten sezon ładnie zakończyli i nie zdjęli serialu z anteny z powodu tego że Amerykanie nie wiedzą co dobre i co należy oglądać. Nie zrobili by chyba tego, co???).

_Anika_

ja osobiscie uwazam 4 sezon za dosyc udany.mnie wciagal odc.za odcinkiem,a ze nie ogladalam od premier to sciagalam jeden po drugim w wakacje i chodzilam spac kolo 3/4 x)).Jednakze uwazam,iż tworcy zboczyli z tematu scigania zjaw i stworow.Moimi zdaniem dobrze bylo jak bylo w sezonach 1-3 i tak winno bylo zostac.6 sezon to bylaby porazka.nawet dla nas-fanow.

Jane_Mary20

tutaj jesli kogos interesuje podaje linki do zwiastunow 6 odc 5 sezonu.sa to urywki 6 odc.inne niz pokazali pod koniec 5 odc.:
http://www.youtube.com/watch?v=kViD9zK8fFg
http://www.youtube.com/watch?v=xwiBtwRlFiA

Jane_Mary20

ja też uważam sezon 4 za udany ale widać że miał już inny klimat niż poprzednie. Był jakby mroczniejszy i poważniejszy, widać było że coś wisi w powietrzu (Apokalipsa, wiadomo).

Wojtek_dpo

a mi się ten pomysł z sitcomem i luźniejszą atmosferą niespecjalnie podoba. takie upychanie odcinków tylko po to, żeby wyglądało ładnie, żeby było 22 jak w każdym sezonie. nie jestem co do tego przekonana, dużo bardziej mnie interesuje interpretacja apokalipsy.

ocenił(a) serial na 9
Wojtek_dpo

Kiedy będą emitowane nowe odcinki SUPERNATURAL? ;)

Aguska_

ale gdzie? w USA są emitowane właśnie (co piątek do ściągnięcia) a w Polsce to się na razie nie spodziewam raczej :/