jestem przy 15 odcinku 1 sezonu i zastanawiam sie kiedy zacznie byc prawdziwa akcja, bo slyszalem opinie ze ten serial mozna ogladac godzinami ale na razie nie wydaje mi sie zeby to byla prawda!!
Jak jesteś na pierwszym sezonie to cała frajdę z oglądania jeszcze przed tobą i ponad 100 świetnych odcinków nie rezygnuj z oglądania:) nie pożałujesz.. wiem co mówie
Dokładnie. Serial rozkręca się z sezonu na sezon. Co prawda mi przypadł do gustu od pierwszego odcinka ale znam parę osób dla których serial zaczął się rozkręcać dopiero od 3 serii. Na pewno warto oglądać dalej :)
Pierwszy sezon ... to były czasy ale pamiętam, że go chyba najdłużej oglądałam bo jakoś mnie to nie bardzo wciągnęło ... później natomiast to inna bajka... nocne maratony z Supernatural :) Szczerze polecam jednak dotrwać i nie opuszczać odcinków bo naprawdę warto - chociaż obecny sezon już ma zupełnie inny klimat.
Pierwszy sezon większości jakoś najtrudniej przetrwać z tego co zauważyłam. Ale z każdym sezonem akcja nabiera tempa, fabuła jest coraz ciekawsza, więc warto się nie poddawać :) Sama miałam zrezygnować w trakcie pierwszego sezonu, ale przy trzecim oglądałam po 7 odcinków dziennie/nocnie nie mogąc się doczekać co będzie dalej ;)
ja zaczęłam serial oglądać tuż przed Świętami Bożego Narodzenia 2010, obejrzałam już wszystkie sezony, właściwie całość zajęła mi jakieś dwa tygodnie;)... każdy sezon miał swoje lepsze i gorsze odcinki( gorszych zdecydowanie mniej;)) i jak dla mnie dosyć szybko się rozkręcił, daj chłopakom szansę:D