Pierwsze odcinki 7 sezonu były emitowane regularnie, podajże co tydzień. Pod koniec grudnia coś się posypało i odcinki zaczęły wychodzić w dużych odstępach czasu, nawet kilku tygodni. Do tego wychodzą nieregularnie. Wiecie może czym jest to spowodowane?
I tak przy okazji chciałbym spytać czy ktoś wie z którego to odcinka :
http://kwejk.pl/obrazek/649877/castiel.html
Przerwy są bo oni nagrywają odcinki na bieżąco. Wszystkie seriale, które mają po dwadzieścia kilka odcinków mają takie przerwy.
Przerwy, przerwy, przerwy! Wszystkie seriale stacji CW mają w tym samym czasie przerwy. SN też to dotyczy.
CW robi najdłuższe przerwy... Seriale innych stacji nigdy takich nie mają, jest to trochę denerwujące..
ja juz sie doczekac nie moge ... :( ale trzeba jak narazie jeszcze pare dni czekac i czekan na kolejne odcinki ;)
Poza tym, że odcinki są kręcone na bieżąco to serial wymaga wielu efektów specjalnych, a to wymaga jeszcze więcej czasu... To nie serial typu polskie telenowele lub nawet Gossip Girl gdzie wystarczy nakręcić sceny i je połączyć... Pierwsze odcinki sezonu były kręcone w wakacje więc były gotowe przed premierą...
SN i np. TVD wymagają czasu i cierpliwości bo inaczej ich jakość byłaby w opłakanym stanie... A tego przecież nie chcemy prawda? Więc nie wiem skąd te ciągłe narzekania na forach seriali.... Jak tak przeszkadzają wam przerwy to oglądajcie seriale, które zostały już zakończone.
Przeszkadzają nam przerwy,ale to nie znaczy, ze trzeba od razu oglądać inne seriale przez to. Nie można nawet wyrazić swojego zdania? Ostatnio zauważyłam, że na filmwebie ludzie robią się coraz złośliwsi.
Przede wszytskim przerwy potrzebne są po to, żeby sezon trwał od września/października do maja. Gdyby nie drobne przerwy, to na kolejny sezon musielibyśmy czekać dwa razy dłużej.