Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97061
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

jestem bardzo ciekawa opinii innych na ten temat, bo ja osobiście uważam, że ten serial
zupełnie się zmienił. pierwsze, powiedzmy 4 sezony, były dosyć zabawne, określiłabym
odcinki jako: lekkie. takie przyjemne do obejrzenia wieczorem. a teraz? humor prawie
zupełnie znikł, odcinki, trudno powiedzieć że są ciężkie, bo to serial zwykły ;p ale czy
czasem
nie tęsknicie do tego starego, dobrego Supernatural, gdzie Dean i Sam byli na tropie
jakiegoś potwora, byli tak super zgrani! a teraz generalnie jest wszystko o Castielu, piekle
i
niebie. don't get me wrong, nadal uwielbiam ten serial, ale chyba chciałabym więcej
takich
odcinków jak na przykład 6x15 "The French Mistake" ;) więc: jakie jest wasze zdanie?;)

ocenił(a) serial na 10
czarnaa__

W sumie to..tak..
Ja najbardziej lubię jak są na tropie czegoś 'większego' ale w między czasie rozwiązują jakieś ' małe ' sprawy ;P Jak w 3 sezonie

ocenił(a) serial na 10
czarnaa__

Myślę, że w 6 sezonie było pełno takich 'luźnych' odcinków.
Dla każdego to 'stare dobre Supernatural' znaczy coś innego, są osoby, które uwielbiają sezony 1-3 oraz takie które zdecydowanie wolą 4-5, więc ciężko było by do tego wrócić ;)
Ja się cieszę, że serial poszedł dalej, że nie wracają do tego co było, nie stoją w miejscu tylko starają się rozwinąć różne wątki i idą na przód, a wojna w niebie jest szalenie interesującym tematem i ten układ z Crowleyem... Hmmm, może być ciekawie :)