Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97061
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Dręczy mnie pytanie, dlaczego chłopaki wożą się tym brzydkim, niebieskim wozem i nie potrafię sobie przypomnieć, co takiego się wydarzyło, że nie mają czarnej impali (została zniszczona, czy byli zmuszeni ją odstawić?). Pamięta ktoś może?

ocenił(a) serial na 10
madzias13

w odcinku 'Slash Fiction' okazalo sie ze lewiatany, ktore przyjely wyglad Sama i Dean jezdza identyczna Impala dlatego musieli ja na razie porzucic zeby nie zlapala ich policja, niestety ;( ale mam nadzieje ze Impala szybko wroci ;)

ocenił(a) serial na 7
nightmare09

nie jestem jakąś ekspertką od samochodów, ale czy ten, którym obecnie jeżdżą, a który ukradł Dean, to nie jest też Impala "po przejściach"?

apryl

Mi to wygląda bardziej na Challengera, ale który rocznik to już nie mam pojęcia.

ocenił(a) serial na 10
madzias13

jakbyś uważnie oglądała wiedziałabyś co się stało . musieli ją zamienić na to coś by ukryć się przed policją póki sprawa o lewiatanach podających się za nich nie ucichnie.

ocenił(a) serial na 9
alice12354

Może i masz rację, bo w sumie mam dobrą pamięć do takich szczegółów, ale tym razem mi to umknęło. Tym bardziej, że zrobiłam sobie kilkutygodniową przerwę od serialu i nadrabiałam zaległości.
Dzięki za odpowiedzi. :)

ocenił(a) serial na 10
madzias13

Poza tym nie tylko policja była kłopotem (była bo przecież już nie jest) ale i Lewiatany które drepczą im po piętach dlatego muszą często zmieniać telefony, przestać używać starych tożsamości itd. może jeden odcinek sobie pominęłaś-"Slash fiction"?