czy ktoś może wie jak nazywa się piosenka która służy w telefonie Deana jako dzwonek w 6 sezonie oczywiście ?
Ja też się zastanawiam, szukałam na różnych stronach i amerykanie podają ze to jest Sunshine Of Your Love - Cream, albo Smoke on the water - Deep Purple, tylko jak dla mnie to, żadna nie pasuje, pierwsza ma podobny troche rytm, ale wydaje mi sie jednak, że to coś innego, albo może i to tylko grane w innym tempie, albo coś, nie wiem. Pasującej na 100% jeszcze nie znalazłam niestety :/
a mi się wydaje że piosenka Deep Purple jest bardziej podobna ale chyba nie jest to ta sama ;/
no to wykonanie juz bardziej pasuje, ale wciaz cos mi tu nie pasuje z rytmem, juz sama nie wiem naprawde :/
Gdzieś na stronce o serialu, gdzie była wymieniana muzyka w odcinku, obsada itp. pisało, że to Deep Purple.
I pewnie to to jest. Zważywszy, że te dzwonki na tel to czasami 5 dzwonków brzmi jak inny utwór. Mi się od razu z tym DP skojarzyło.
ta chciałabym, ale przez ponad 5 lat nikt nie znalazł odpowiedzi na to pytanie, wiec wątpie czy pojawi się ona w kilka tygodni :D
A ja znalazłam na forum o SN informację, że dzwonek ten został specjalnie skomponowany na potrzeby serialu