siema właśnie obejrzałem 1 sezon supernatural ii muszę powiedzieć że całkiem dobry ,możecie powiedzieć jak dalsze sezony ??? serial się rozkręca czy raczej to samo albo gorzej napiszcie swoje opinie...
setki razy już mówiono, że serial z sezonu na sezon jest co raz lepszy i każdy kogo zapytasz Ci to powie :D akcja się rozkręca, robi się co raz ciekawiej, także nie pożałujesz ^_^ życzę miłego dalszego oglądania :D
Przepraszam, ale nie każdy. Czwarty i piąty sezon jest niezly, ale mi brakuje w nich klimatu z drugiego czy trzeciego.
Pierwszy, drugi i trzeci są super (w trzecim są moje 2 ulubione odcinki - 3x03 i 3x11). Sezon 4. jest bardzo dobry. Co do 5. - niby dalej fajny, dobrze się ogląda, ale brakuje mi takich odcinków, jakich była większość w sezonach 1 i 2, czyli zupełnie niepowiązanych z głównym wątkiem. W pierwszej połowie 5. sezonu takie odcinki były, a w drugiej chyba ani jednego. Ale mam nadzieję, że w sezonie 6. zostanie to nadrobione :).
Ja właśnie skończyłam oglądać 4 sezon na telewizji tvnsiedem i mam pytanie czy będą emitowane dalsze sezony na tym albo na innym kanale??? Prosze o odowiedż
telewizja jeszcze nie ujawniła czy będzie emitować 5 sezon, także póki co nic nie wiadomo