Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97049
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

heh...

ocenił(a) serial na 1

Serial na pewno się rozkręca skoro ma ileśtam sezonów,niemniej pierwszy odcinek obejrzałem i ne wiem czy śmiać się czy płakać...

jazgot_filmweb

dojdź do drugiego sezonu to zmienisz zdanie i nie będziesz ani śmiać się ni płakać

ocenił(a) serial na 9
jazgot_filmweb

Oglądaj dalej, będzie coraz lepiej. Ja właśnie kolejny raz skończyłam oglądać sezon pierwszy. Ach, chłopcy tacy wyluzowani, nie wiedzą co ich czeka ...

ocenił(a) serial na 9
jazgot_filmweb

Pierwszy sezon to faktycznie - troche nuda, później się fajnie rozkręca.

Alexypk

zgadzam się z przedmówcami... serial się rozkręca po pierwszym sezonie, też na początku byłam lekko rozczarowana...ale nie żałuję, że dałam im szansę:)

ocenił(a) serial na 7
ceylor

Dla mnie serial zaczyna się od sezonu 3. Wcześniej to jak w jakimś Housie, albo CSI - co odcinek to inna sprawa. Od 3 sezonu cały czas się rozkręca, że aż w 5 wybucha :P. Sezon 6 to już takie uspokojenie ;).
Trzeba niestety wytrwać (co prawa 2,3 odcinki w drugim sezonie są fajne) do 3 sezonu. Jest tam ogromny prezent dla wytrwałych. ;)

ocenił(a) serial na 7
SkaVV

6 sezon wydaje się być naciągany, dlatego odbieram go źle. Akcja fajnie kończyła się w 5 sezonie, a tak oglądamy 1 sezon jeszcze raz tylko, że Sam Mnie wkurza :).

payes

hehe, Sammy jest spoko, ja tam go lubię takiego walniętego, przynajmniej dobry łowca z niego - świr, ale ujdzie. A sezony 4 i 5 najlepsze xD