Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97077
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

jeśli chce oglądać ten serial... a np. nie mam czasu, mogę go oglądać od któregoś sezonu? w sensie czy muszę go oglądać od początku? czy zwyczajnie straciłabym coś ważnego, jakiś wiele wnoszący wątek itp...

~tak czy siak z ciekawości i z zamiłowania do seriali, będę oglądać wszystkie odcinki, ale moglibyście mi odpowiedzieć?
-dzięki.

ocenił(a) serial na 9
anitooocha

Zdecydowanie byś wiele straciła, bowiem całość jest ze sobą generalnie powiązana. Po prostu byś potem mogła nie zrozumieć niektórych tematów.

anitooocha

Zdecydowanie lepiej oglądać od początku, ale jeśli już oglądać od któregoś sezonu to chyba od 4. W pierwszych dwóch sezonach główny wątek jest zepchnięty na dalszy plan, a 3 sezon kręci się właściwie wokół tylko jednego wątku. Powinno wystarczyć jeśli przeczytałabyś jakieś krótkie streszczenie tych 3 sezonów. Ale warto oglądać od początku.

anitooocha

Rozumiem ten brak czasu, zaczęłam oglądać, w miesiąc zaliczyłam 5 sezonów a teraz utknęłam na 6 i nie mogę ruszyć :p Radzę oglądać od początku.

użytkownik usunięty
anitooocha

Zobacz od końca. Polecam taką metodę.

ocenił(a) serial na 9

hbahahaha no, jest fantastyczna! ja własnie tak robię, ale jestem dopiero w połowie 7 sezonu, przede mną jeszcze 6,5 ;<

anitooocha

Polecam oglądać od początku, jest dużo wątków wykorzystywanych w późniejszych sezonach, oraz uważam że początkowe sezony były nieco lepsze :)