witam ;) zaczęłam oglądać supernatural niedawano , pierwszy sezon bardzo mi sie podoba klimat fajny, nawiąznie do muzyki it.
Jednak przeczytałam na wikpedii streszczenie pozostałych sezonów, i te jakieś pakty, demony, apokalipsa i inne nieco mnie zniechęciły. Pomóżcie! Warto pooglądać dalsze sezony serialu ? pozdrawiam. prosze pisać na poczte wyrzezbionazmarcepanu@vp.pl albo na gg 11152804 ;))
Tiaa nie ma to jak spojlery czytać ;p tam jest źle wszystko opisane ! jak spodoba Ci się 1 i 2 sezon [ 2 to podobny do 1] to wkręcisz się . ja tak mam i jak się skończy 6 sezon ty chyba się potnę łyżeczką . ps.nie chce mi się na pocztę pisać itp ;p chcesz - oglądaj , nie - to nie .
Supernatural jest boskim serialem!
warto go oglądać.
Jest zabawny i jednoczesnie miejscami straszny:)
Wszystko jest ciekawe! oglądam na bieżąco każdy odcinek, który wyjdzie w ameryce;p
ten serial jest świetny. Właśnie to ,że pojawiły się anioły bardzo mi się spodobało, myślę że tobie też się spodoba - polecam ;)
jestem ateistką, tematy piekła, aniołów itd. nie za bardzo mnie pociągają, Acz kolwiek wydaje mi sie, że w serialu może to być całkiem nieźle ukazane ;)
dalsze sezony są równie wciągająca jak 1 sezon chociaż mając chwilami słabsze chwile w serialu ale nie zniechęcaj się Tym bo warto oglądać do samego końca ja oglądam na bieżąco i cały czas ciekawi mnie jak się skończą pewne wydarzenia. a co do apokalipsy z postu r1 to uwierz mi pozytywnie cię zaskoczy sposób w jaki to wymyślili w porównaniu z innymi teoriami końca świata