Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97061
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

czy chcielibyście żeby powstała kinowa wersja serialu? ja osobiście chciałabym zobaczyć Deana i Sama na dużym ekranie.
Co by mogło pojawić się w filmie? na historię nie mam jeszcze pomysłu ale co do postaci to (Dean i Sam oczywiście) Castiel (kocham go!) i może Ruby...

ocenił(a) serial na 8
lampsy

nie

ocenił(a) serial na 10
marcinek77

A ja myśle że to dobry pomysł ;)

ocenił(a) serial na 10
Olimpia_Delacour

Pewnie , że tak xd

Ophra122

Chciałbym, ale nie wyobrażam sobie fabuły. Skróty sezonów 1-5? Jeden wątek z polowaniem na jakiegoś potwora? Myślę, że ciężko by było. Zawsze można teraz w ramach relaksu oglądnąć wersje animowaną...

ocenił(a) serial na 10
lucaspaul

no niby tak racja ciężko by było , ja osobiście nie lubie animy wiec pozostaje mi tylko serial ;)

Ophra122

ja uważam ze powinni by wówczas przedstawić problematykę apokalipsy. anioły demony.
Wersja kinowa tylko jeśli scenariusz byłby na poziomie sezonów 1-5. Jeśli
na poziomie 6 to ja dziękuję.

ocenił(a) serial na 7
lampsy

Niestety (a może stety) taki film nigdy nie powstanie. Supernatural ogląda średnio tylko 2 miliony fanów, a to oni w pierwszej kolejności uderzą do kin. I nie wyskakujcie mi tu z tekstem, że przez internet SP ogląda jeszcze kilka dodatkowych milionów widzów, bo akurat na to, żaden producent nie patrzy, liczą się tylko oglądający przez TV. Nikt nie podejmie takiego ryzyka i nie wyłoży kasy na tak mało opłacalny projekt. Zręsztą zawsze uważałem, że seriale powinny zostać serialami. Filmowe wersje to w 99% okrutne dno. Jedyny wyjątek potwierdzający regułę jaki pamiętam to pierwsza kinówka Archiwum X.

ocenił(a) serial na 10
lampsy

nie wiedziałem że ten serial ma tak słabą oglądalność (wszystko wina internetu) :(

Ale jeśli chcecie pomysł na filmową wersję to moim zdaniem głupotą było by powtarzanie tego co już było.
Jeśli już miałby być film to najlepiej żeby to był wielki finał serialu czyli nakręcić fabułę i zakończyć serial tuż przed kulminacją a finał rzucić na duży ekran (może coś takiego zwiększyło by zainteresowanie fanów).