haha http://pu.i.wp.pl/k,ODA1OTkwODcsNDkzNDIxNDY=,f,supernatural_embed1__aC_big.jpg
ale tam jest taka scenka z jednorożcem którą trzeba zobaczyć :P
Udzielam rozgrzeszenia ;D Jako pokutę nakazuję więcej nikogo nie straszyć wstrętnymi klownami ;p
Bóg zapłać xD a tak na serio to boję się pająków więc wyobrażam sobie co czujesz ;p
http://4.bp.blogspot.com/_D_Z-D2tzi14/S5A-g_EOstI/AAAAAAAACBA/2zoWZe3PUkU/s400/S PIDER9.png
Pająki bywają straszne, to prawda. Pewnie w jakimś odcinku są pająki?
chyba w jednym były ('Bugs' chyba) ;P szczęście że ten pająk taki rysowany bo jakby to był ptasznik czy tarantulka...brr i arachne w 6x13 http://supernatural.com.pl/beasts/63.html
Nie chciałam Cię straszyć ;p Ogólnie rzecz biorąc, to chwilami można naprawde się przestraszyć podczas oglądania "Supernatural". Dopiero zaczynam pierwszy sezon ale już pare razy troche podskoczyłam
to przed Tobą długa droga ale warto ;D
ps pokaż oceniane filmy i seriale ,bo Twój profil taki tajemniczy xP
Nie widać jak i co oceniam? Nawet nie wiedziałam ;p
ps. zaprosiłam Cię do znajomych więc będziesz mógł wszystko zobaczyć ;)
teraz widze ofc :D szukałem tego pana z Twojego awataru i google tradycyjnie pomogły -Heath Ledger xD
Tak, Heath Ledger to mój odwieczny ulubieniec ;) Polecam Ci filmy z jego udziałem. Twojego awatara nie trudno odszyfrować ;p
Widzę, ze oglądzasz strasznie dużo seriali.
niestety nie jestem fanem batmana ani mrocznego rycerza :|
seriali było jeszcze więcej ale albo się skończyły albo mi się odechciało (grimm,dark oracle,the fades)
Ale jest o wiele więcej dobrych filmów z Heath'em oprócz Mrocznego rycerza ;p
Ja wzięłam się teraz za oglądanie seriali, które chciałam oglądać. Co prawda powinnam się uczyć do matury ale co tam ;p
oj pamiętam pierwszy sezon max się bałam, nie oglądam w ogóle horrorów więc przekonywałam się do niego 3 lata :D ale potem już przestałam się tak bać (z czasem jak wszystko co się dało przestało wyskakiwać :P) i od 2008 Supernatural jest pierwszy na mojej liście ulubionych seriali :D
w 7x14 są klowny i jest to chyba jeden z najśmieszniejszych odcinków Supernatural :D mimo, że trochę się klownów boję :D mina Sama w tym odcinku...bezcenna :D
co wy z tymi klaunami macie xD ? przecież one są po to aby rozśmieszać dzieci w cyrku ;)
jaki post znalazłem "Nie rozumiem wogole sensu istnienia klaunow. nie sa ani smieszne, ani fajne, ani wogole. ja nie moge, jak widze w amerykanskich filmach przyjecia, na ktore zapraszaja klauny, by zabawialy towarzystwo, zwlaszcza, ze to przyjecia dla dzieci (wypaczac juz tak mlode umysly) gdyby do mnie na przyjecie wpakowal sie klaun, to chyba bym mu wypier... " haha
ps powodzenia na maturze domi_bwp :P
no co ja poradzę, że deczko mnie przerażają :P może nie tak jak Sam'a :P ale mają coś takiego w sobie co przyprawia mnie o gęsią skórkę ;)
Wiem, że niektórych (a raczej większość) ludzi klowny bawią i śmieszą ale ja sie ich od zawsze panicznie boję.
Jedni boją sie pająków, inni klownów ;p Wiem, że to głupio brzmi. Nikt mi nigdy w to nie wierzy a znajomi się z tego śmieją ;p
ps. Dzięki :) Polski mam już za sobą. Najgorszy będzie wtorek ale chyba dam radę :)