nie nie stracisz bo ten serial w pytke zbysia no hmmm jakby to ująć zajefajny jest ;d
To świetny serial, z odcinka na odcinek i z sezonu na sezon coraz lepszy. Polecam.
Wg mnie jeden z nielicznych seriali, w ktorym gdy juz mogloby sie wydawac, ze nie da sie wymyslic nic nowego, scenarzysci wyskakuja z jeszcze ciekawszym pomyslem ;) Tylko ma jedna zasadnicza i dosc powazna wade - uzaleznia.
Serial jest tak zakręcony, że aż fajny :) nie mogłem się oderwac jak zacząłem oglądać po kolei odcinki, ciekaw kolejnych przygód Sama i Deana :)
Zgadzam się z innymi. Ten serial jest bardzo interesujący. Wciąga na samym początku. Zawsze coś się dzieje ciekawego i naprawdę niektóre odcinki są fantastyczne, z pomysłem. Według mnie warto obejrzeć :)
To nie strata czasu, to obejrzenie czegoś, czego jeszcze nikt nie wymyślił!
'Supernatural' to serial w którym zjawy, demony, wampiry i inne nie nabierają typowo tandetnych cech, które zachęcić mają do dobrej sprzedaży...
Obejrzałam kilka odcinków w tv, nie powiem, byłam pod wrażeniem, ale jakoś nie sprawdziłam jak serial się nazywa, etc. Pewnego dnia mój facet przyniósł cztery sezony, dosłownie je pochłanialiśmy.
Ważne, żeby nie zniechęcić się przy aniołkach (ja mało tego nie zrobiłam), a dasz się porwać atmosferze ;)