głosujemy na najlepszy odcinek. Oto kategorie:
KATEGORIA 1:
najstraszniejszy odcinek
KATEGORIA 2:
najzabawniejszy odcinek
KATEGORIA 3:
najnudniejszy odcinek
KATEGORIA 4:
najsmutniejszy odcinek
KATEGORIA 5:
odcinek, który zrobił na was największe wrażenie
można wyodrębnić odcinki z każdego sezonu jak ktoś ma ochotę
hmmm...
1. nie wiem, ale przeraził mnie odcinek 4x04 z tym facetem, który miał w sobie ten gen... Rougarou. Po obejrzeniu się pozbierać nie mogłam, to było paskudne.
2. zdecydowanie 4x06 czyli 'yellow fever' ;D
3. hmmm... 3x13. myślałam, że końca nie doczekam. byłam zawiedziona, ten odcinek był do kitu. ghostfacers, pfff.
4. hm, ciężko mi wybrać.
5. też ciężko mi wybrać. za dużo tego.
a ogólnie rzecz biorąc, całe SN jest po prostu genialne.
1. mnie najbardziej przeraził 4x11 kiedy się okazało, że ta "dziewczyna ze ściany" nie jest duchem tylko człowiekiem. masakryczne było jak biegała z nożem i chciała wszystkich pozabijać
2. Yellow Fever :D
3. 2x17 z Madison, która była wilkołakiem i Sam musiał ją zabić. taki trochę badziewny był
4. ciężko wybrać :p
5. sporo ich było :D np. Lazarus Rising, Death Takes a Holiday, No Rest for the Wicked i jeszcze kilka
1.
The Benders, Playthings, A very supernatural Christmas (niby miłe małżeństwo z sąsiedztwa a w rzeczywistoości...brrr)
2.
Hell house, Bad day at black rock (I'm batman - Yes, you are / I lost my shoe :D )
3.
Bugs
4.
mystery point (te wszystkie śmierci Deana były paradoksalnie komiczne, ale Sam był załamany), heart, All hell breaks loose 1,2, no i no rest for wicked.
5.
Crossroad, Born under a bad sign
Cięzko wybrać bo wszystkie odc. są świetne. acha, nie brałam pod uwagę 4 sezonu,bo jeszcze nie widziałam.
1. No exit i Provenance.
2 Bad day at black rock, Hell House, Tall Tales.
3. Death takes a holiday, Ghostfacers
4. All Hell Breaks Loose Part 2 i No Rest for The Wicked
5. On the Head of a Pin, The Monster at End of This Book.
to by było na tyle. ;)
cos ciekawego wkoncu na tym forum x)
kat 1-odcinek pt."faith" z serii 1.
kat 2-odc 3 sezon 3 pt:'"bad day at black rock" ;D
kat 3- odc 12 sezon 4 pt" Criss Angel is a douch bag" nuuuuuuuuda.
kat 4-odc 20 sezon 2-"what is and what should never be"
kat 5-odc 21/22 sezon 2"all hell breaks loose".
1. Family remains, Provenance
2. Hell House, Yellow Fever, Bad Day at Black Rock
3. Route 666, Ghostfacers, Monster movie, Hollywood Babylon
4. All the hell.. i kilka innych
5. Pilot, Bloody Mary
KATEGORIA 1:
najstraszniejszy odcinek - Asylium/Scarecrow/CROATOAN/Time is on my side/Family remains/
KATEGORIA 2:
najzabawniejszy odcinek - Hell house/Tall tales/Hollywood babylon/What is & what should never be/The kids are allright/Bad day at the black rock/MYSTERY SPOT/Ghostfacers/Monster movie/Yellow fever/Wishful thinking/It's a terrible life/ The monster at the end of this book/
KATEGORIA 3:
najnudniejszy odcinek - Hunted/
KATEGORIA 4:
najsmutniejszy odcinek - Faith/Heart/IN MY TIME OF DYING/No rest for the wicked/
KATEGORIA 5:
odcinek, który zrobił na was największe wrażenie - Dream a little dream of me/LAZARUS RISING/On the head of a pin/
Caps lockiem zaznaczone odcinki, które najbardziej pasują do kategorii, ale ciężko się zdecydować, dlatego wymieniam wszystkie, które wg mnie pasują :D
Jak na razie obejrzałem tylko 2 sezony więc moja lista wygląda tak:
1. 1x15 - The Benders, 1x11 - Scarecrow
2. 1x17 - Hell House, 2x15 - Tall Tales
3. 1x08 - Bugs, 1x13 - Route 666
4. 2x17 - Heart, 2x01 - In My Time Of Dying
5. 2x21-22 - All Hell Breaks Loose, 1x22 - Devil's Trap
1.najstraszniejszy odcinek - ten o tej rodzinie z obrazu, że niby ojciec co trzyma brzytwę jest ten zły, a potem okazało się, że to on ten dobry i tylko wskazywał na dziecko, które zabija... nie wiem sama dlaczego:)
2.najzabawniejszy odcinek - yellow fiber :) i ten czarno biały (Octoberfest) lub o króliczej łapce...
3.najnudniejszy odcinek - ghostfaj... coś tam, ten o tych co sami chcieli polować na duchy, to kręcenie kamerą było bardzo męczące...
4.najsmutniejszy odcinek - ostatni odc 3 serii
5.największe wrażenie -chyba pierwsze zderzenie z supernatural, czyli 01X01
1.4x11(Family Remains) ta laska jakoś mnie przeraziła.
2.sporo było zabawnych, ale z tytułów zostały mi w pamięci 4x6(Yellow Fever)i 5x3(Free to Be You and Me)-mina Castiela, bezenna
3.Nie pamiętam który to odcinek, ale chodzi mi o ten gdzie Sam zakochuje się w dziewczynie-wilkołaku
4.5x13(The Sond Remains the Same) i ostatni odcinek 3 serii
5.Nie umiem przywołać teraz odcinów, ale mogę przywołać postacie:
Wrażenie na mnie zrobił Castiel-zawsze opanowany, mężny (sami wiecie)
Lucyfer, wyobrażałam go sobie inaczej, ale nie zawiódł moich oczekiwań.
Bardzo podoba mi się charakter tych dwóch postaci i moim zdaniem realizatorzy serialu trafili w dziesiątkę ;)
Moja lista to:
1. Na pewno na żadnym nie trząsłem portkami, ale coś jest w "Crossroads Blues".
2.Na pewno "Tall tales", 'Come on, I ate one, maybe two!'
3.Chyba "Bugs"
4."What is and what should never be", "Heart", "No rest for the wicked"
5."Mystery Spot", "Dead man's blood", "Sin City", i wiele innych.
1) Najstraszniejszy-Bloody Mary,Provenance
2) Najsmieszniejszy-Bad day at the black rock,Yellow Fever
3) Najnudniejszy-Bugs,Ghostfacers
4) Najsmutniejszy -Hearts(Śmierc Madison),All hell breaks loose(śmierc Sama)
5) Największe wrażenie- Pilot,Lucifer Rising
NAJSTRASZNIEJSZY: Ten o ghulach, nie wiem, może dlateo, że oglądałam go w nocy, w swoim pokoju (mieszkanie w piwnicy robi swoje^^) i jakoś tak... trochę strasznie się zrobiło :P
NAJZABAWNIEJSZY: "Mystery Spot" - w tym momencie doszłam do wniosku, ze twórcy Supernatural mają naprawdę duuużo dystansu do własnego dzieła
NAJNUDNIEJSZY: "Ghost Facers" - jedyny, którego nie zdołałam obejrzeć w całości...
NAJSMUTNIEJSZY: "Abandon All Hope" - Jo umiera...
KATEGORIA 5: "On the head of the pin" (bodajże 16 odcinek 4 sezonu) - Dean torturujący Alastaira, Dean dowiadujący się, że zaczął Apokalipsę, Castiel vs Uriel