Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97049
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

W którym odcinku umiera Sam? Jest to pokazane na tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=eTtFNkHEGQ8&feature=player_embedded#! minuta 2:02. Bardzo potrzebna mi ta informacja..

elenkaa

nie jestem pewna ale to chyba ostatni odcinek pierwszej lub drugiej serii.

ocenił(a) serial na 10
elenkaa

Dokładnie to 02x21 - czyli przed ostatni odcinek drugiego sezonu
Pozdrawiam

sloncet

Dzięki za sprostowanie :) Ale i tak byłam blisko :D

ocenił(a) serial na 4
elenkaa

Oni cały czas umierają, a potem wracają... i tak do 6 sezonu :D
W jednym odcinku Sam umiera ze dwadzieścia razy ;)

ocenił(a) serial na 9
Humerus

Jak coś to nie Sam umiera "ze dwadzieścia razy" tylko Dean. Chodziło ci chyba o odcinek 3x11 Mystery Spot. A jeżeli chodzi o taką "poważną śmierć" to Sam i Dean zginęli raz. Sam w 2x21 i Dean w 3x16.

Dexter_2465

Dzięki, właśnie o to chodziło ;)

ocenił(a) serial na 4
elenkaa

No tak... Dexter masz w zupełności rację. Ale sam fakt, że pomyliłem ten szczegół już chyba o czymś świadczy. Oczywiście nie odbierajcie tego jako afront, bo oczywiście sam bardzo lubię ten serial. Chodzi mi tylko o to, że niestety powoli zacierana jest granica pomiędzy prawdziwym dramatem a zwykłą rutyną. Kiedyś strasznie przeżywałem jak któremuś z braci się coś stało. Teraz mam to zupełnie gdzieś, bo wiem, że lada chwila ktoś ich wskrzesi albo sami coś wykombinują.

SPOJLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOJLER

Najlepszy jest ostatni sezon, w którym do życia wraca rekordowa liczba osób: Sam + dziadek od strony matki + Castiel. Ten drugi wraca po to, żeby wskrzesić swoją córkę. No ludzie!!!!!!!!!! Mimo wszystko są też plusy SUPERNATURAL i tego się będę trzymał do końca. Pozdrawiam ;)

Humerus

O tak ostatni sezon jeżeli chodzi o wskrzeszenia to mnie rozwalił, że tak się wyrażę.
Jakoś 6. sezon nie przypadł mi do gustu jak poprzednie, chyba nie ma już tego "czegoś" za co go tak uwielbiałam . Ale i tak z chęcią obejrzę kolejny odcinek, na który niestety będę musiała czekać jeszcze kolejny tydzień. ;)

ocenił(a) serial na 10
Humerus

dean umiera wiele razy, nie sam

elenkaa

Czy tak ciężko byłoby napisać chociaż przed pierwszym zdaniem, że za chwilę nastąpi spoiler? Naprawdę? -,- To raczej ważne, że jeden z głównych bohaterów w pewnym momencie umiera.

ocenił(a) serial na 10
draniu

Nie martw sie i tak zaraz powraca do swiata zywych wiec to nie az taki duzy spojler, ze umiera bo jego smierc dlugo nie trwala:P

ocenił(a) serial na 10
elenkaa

"Łabędzi Śpiew" ostatni odcinek 5 serii ... sam wpada do klatki z lucyferem... i tak wraca w 6 serii .... jako bardziej poje***