PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 96 tys. ocen
8,1 10 1 96451
6,9 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Mamy już odcinek 18-ty więc czas, żeby ktoś popełnił głupotę, która wpłynie na następny sezon. Zgodnie ze schematem padło na Sammiego, któremu (na szczęście) pućki się zaokrągliły, odmłodniał, więc powrócił do grzechów młodości, czyli tradycyjnego ratowania brata za wszelką cenę.
Ciekawe czy Księga Potępionych w rączkach Roweny wyrwie Lucka z paki... Oby, na to właśnie liczę.

No i Mietek pomknął gdzieś z demoniczną tabliczką, więc oprócz deal'u z mamusią Crowleya na Sama może spaść kwestia niedokończonych prób, jednak pewnie są to tylko moje pobożne życzenia.

Poniżej promo do kolejnego odcinka z "pdwójnymi kłopotami".
https://www.youtube.com/watch?v=_CcKcxbM0eU

ocenił(a) serial na 8
evo_33

Widzę że jest to jedyny temat o ostatnim odc. to nie będę zakładał nowego. Też mam wieeeelką nadzieję na powrót Lucyfera, i z tego co pamiętam gdzieś tam jeszcze szwęda się Antychryst. Kilka sezonów temu był jakiś dzieciak z supermocami.

I mam pytanie odnośnie 18 odcinka. Skoro Sam nie spalił Księgi Potępionych to czemu nie przyciąga Dean'a? Z tego co zrozumiałem działa jak Jedyny Pierścień: "It wants to be found." Czekałem na porównanie od Charlie jak to usłyszała no ale nie wyszło :D Czy może Księga przyciąga go kiedy znajduje się w pobliżu? To by miało sens bo nie robiła tego wcześniej.
A Metatron na wolności z tabliczką i Cass ze swoją łaską zwiastują naprawdę dobry finał sezonu. Ostatnie odcinki są lepsze niż cały sezon z Lewaiatanami.

ocenił(a) serial na 9
mareczekp2

Dla mnie sezon z Lewiatanami miał jeszcze odrobinkę starego klimatu. To co teraz się dzieję jest niestety bardzo słabe,coraz częściej męczę się oglądając ,a jeszcze to nie koniec bo przed nami 11. Co by nie mówić, rozmawiać , krzyczeć ,lamentować czy się kłócić prawdziwe Superanatural skończyło się wraz z ostatnim odcinkiem 5 sezonu. Miało to jakiś sens, początek i koniec a teraz nie wiadomo do czego to wszystko zmierza.

ocenił(a) serial na 9
malziyk29

straszne gówno się zapowiada, odpuszczam sobie motyw księgi i tego zdupiałego bractwa tak jak sezon o lewiatanach