sezon 2 odcinek 15, normalnie wymiata, to jeden z komediowych odcinków.Scena tańca kosmity, ciągle mię to bawi jak nawet o tym pomyśle, ufoludek, kula, kobieta w czerwieni.I jeszcze opowieść tego chłopaka jak go badali kosmici,genialne! Serial ogólnie dobry, miejscami bardzo dobry, straszne potwory piękne kobiety.Fabuła grozy i powagi przeplatana czarnym humorem i dziwnym, zaskakującym zachowaniem bohaterów.
Dokładnie, właśnie skończyłam drugi sezon i jak na razie to mój ulubiony odcinek! Płakałam ze śmiechu, kiedy zobaczyłam scenę tańca. Uwielbiam dwie wersje momentu w barze, zwłaszcza część z "bla bla bla" Sama. Jego miny były genialne! "Ten świat jest dla ciebie zbyt brutalny" też wymiatało, świetny był również Dean z napakowaną japką. Do momentów, które utkwiły mi w pamięci zaliczam też "- Ruszałeś mój komputer? - Nie. - Serio? Zaciął się na... »cycatych azjatyckich ślicznotkach«. - ... A". Mistrzostwo.
Kurcze coraz większą chęć mam na ten serial. :D Polecacie? :D
Nigdy tego nie oglądałam, 6 sezonów przede mną ale chyba sie skuszę. :D
Jasne, że polecamy. Dużo osób polecało mi ten serial, ale jakoś mnie do niego nie ciągnęło, a teraz oglądam go całymi dniami. Zaczęłam trzecią serię i z sezonu na sezon serial robi się coraz lepszy.
No mi właśnie też, ale ten Dean jest taki kuszący że chyba w końcu zobaczę. : D
Ale najpierw muszę ogarnąć 3 zaległe odc. switched at birtch(nadal nie ma zadnych informacji na ten temat na fw-.-) i nowy odc. pretty little liars, także za Supernatural chyba się wezmę dopiero z końcem lipca gdy wrócę z kolonii ;)
Dean rządzi, jego teksty rozwalają. Jak na razie moim ulubieńcem jest jednak Sam. ;D Ci mogę tylko poradzić, żebyś szybko się nie zrażała i dała serialowi czas się rozkręcić. Znaczy mi serial od początku bardzo się podoba, bo po prostu kręci mnie taka tematyka, ale zdania są podzielone. Wg niektórych serial zaczyna się dopiero od 3 sezonu, tak więc; cierpliwości. ^.^ Sama na ten temat nie mogę wiele powiedzieć, bo - jak już wspominałam - zaczynam dopiero 3 serię, ale wydaje mi się, że faktycznie jest coraz lepiej, co nie znaczy, rzecz jasna, że wcześniej było źle. d:
Niektórzy uważają że serial zaczyna się od 3 sezonu zapewne dla tego że po wydarzeniach z finału 2 sezonu zaczyna się walka o losy całego świata a nie tylko kilku osób przed jakimś jednym czy dwoma potworkami.
Kocham wszystkie odcinki z Triksterem ;D Ale chyba najbardziej jak w 3 sezonie więzi Sama w pętli czasu ;P
Ale moim chyba najulubieńszym odcinkiem jest drugi odcinek 3 sezonu ;D