Nie z tego świata: Sezon 6 Nie z tego świata sezon 6, odcinek 15
odcinek Nie z tego świata (2005-2020)

Nie z tego świata | Francuska pomyłka

The French Mistake 42m
9,2 2,5 tys. ocen
9,2 10 1 2540
Nie z tego świata
powrót do forum s6e15

odcinek 6x15

ocenił(a) serial na 10

Niesamowity!

ocenił(a) serial na 8
AnnaDoc

Twój post poruszył mnie całkowicie,te idealnie wyważone epitety i pełne mądrości przenośnie...Dzięki Tobie odnalazłem sens życia a Filmweb jest zaszczycony obecnością takich recenzentów jak Ty ;)

Tak na serio to można to napisać o każdym odcinku i takie coś to bez obrazy ale zaśmiecanie filmwebu....

AnnaDoc

własnie chciałam powiedzieć, że jest to najgorszy odcinek jaki kiedykolwiek powstał w historii supernatural. jak ogląda się kilka odcinków pod rząd, to się człowiek wczuwa w atmosferę, przenika do tamtego świata, przenosi się mentalnie w tamtą rzeczywistość. i bum, nagle dziękuję, odcinek z gumowymi nożami i szybami. na prawdę to była ostatnia rzecz potrzebna w tej chwili. nie dość, że oderwali mnie z wcześniej misternie utkanego świata supernatural za pomocą atrap impali to jeszcze dobili kartonową ścianą, akwarium w przyczepie i alpaką w ogrodzie. Dziękuję, sprowadzili mnie do parteru, kreacja świata w serialu w łeb wzięła, przynajmniej w mojej głowie na następne kilka odcinków. najgorszy z najgorszych możliwych odcinków w serialu.

AnnaDoc

Zgadzam się super odcinek.