mnie się podobało, że byli razem, ale odbieram ich wątek jak napisany byle jak, ostatnia scena z nimi trwająca ile? minutę, dwie? mega mnie rozczarowała, obojętnie czy ich związek miałby się zakończyć rozstaniem czy próbą odbudowania go (przyznam, że trzymałam za nich kciuki i liczyłam na to drugie), to zabrakło mi jakiegoś takiego dłuższego zwieńczenia tej relacji, dłuższej rozmowy o tym, co oboje czują, jeśli powstanie 3 sezon to mam nadzieję, że oboje się w nim pojawią i dadzą sobie szansę
myślę, że jest duża szansa na trzeci sezon i być może wtedy wiele kwestii się wyjaśni też czuję trochę niedosyt
mam nadzieję, że Głowacki będzie się częściej się pojawiał w serialach :) bo jest dla mnie wszestronny i tutaj się pokazał z bardzo dobrej strony
Mnie bardzo uderzyło to, że to Filip poszedł na terapię, żeby jak najlepiej funkcjonować w związku, natomiast Mila nie zrobiła absolutnie nic, żeby dowiedzieć się jak myślą czy czują osoby z Aspergerem, nie mówiąc o tym, jak zbudować z taką osobą udaną relację.
podpisuję się tym, Głowacki to jeden z lepszych aktorów i chyba nie ma roli w której by źle wypadł, w Nieobecnych jest świetny
Najlepszy :) Zanim zaczęłam oglądać serial nie wiedziałam czego się po nim spodziewać, ale jednak doskonale się tutaj w tej roli sprawdził