PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 909  ocen
7,5 10 1 909
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

Wszystkie treści dotyczące tego co będzie się działo w serialu zamieszczajmy tutaj. Wszędzie się walają jakieś, a niektórzy nie chcą ich czytać. Ciężko jest pominąć spojler gdy jest napisany w środku rozmowy :)

cocco03

Nie, bo pod koniec poroni.

jagodajulia

I tu się nasuwa wielkie ufffff ... gdyby urodziła to byłoby niesmaczne, a przecież takie rzeczy się zdarzają. A ten Leoncio to w końcu kim jest dla jej matki?

cocco03

Leoncio jest bratem Piedad. Piedad jest matką Luzmy. Leoncio jest wujem Luzmy...

jagodajulia

Ooo jakoś mi umknęło, że to jej brat - okropne :(

cocco03

Właśnie, z tego względu, że to jej wuj to jest jeszcze bardziej okropne...

jagodajulia

i to jak ...

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Kurcze wiedziałam że ten stary dziad jest zły i słusznie się go bałam :/ Pablo - już lubie tego chłopaka a po tym co przeczytałam to jeszcze bardziej :)

p_o_n_

Ja tak samo... Wredny typ! Też polubiłam Pabla :) Niezły przystojniak z niego ^^ I ta moja słabość do facetów w dłuższych włosach.. Ech... :D

Nessie

On jest mega przystojny ;) A dlaczego Luzma będzie jeździć później na wózku przez jakiś czas ? I czy później będzie w ciąży z Pablem ?

Lili9

Bo chyba jej ciąża będzie zagrożona. Nie wiem, czy będzie w ciąży z Pablem, ale na końcu nareszcie będą razem ostatecznie;)

jagodajulia

Mogę mieć pytanko...?
Kiedy Pablo się dowie o tym, że ktoś zgwałcił Luzmę i kto mu o tym powie?

Lenkaaa_93

W oryginale około 50, 51 dowiedzą się wszyscy. Pablo dowie się kilka odc wcześniej. Irene przyjaciółka Luzmy mu o tym powie. (Nie pamiętam, czy Tolentino też się o tym dowie, wcześniej od Pabla). Później Pablo powieo tym Camili i poprosi ją, aby pomogła mu znaleźć tego potwora, który skrzywdził Luzmę. Camila powie Andresowi i Andres porozmawia z Luzmą i ona mu potwierdzi, że to był jej wuj.

jagodajulia

Dzięki xD

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

masakra:( to widze że serial jeszcze bardziej rozwnie się jeżeli chodzi o tragedie;/

Dorisa_d

Ja tak sobie doczytalam z kim związe sie Viviana, i jestem bardzo zadowolona! :) nie bede zdradzac bo może nie wszyscy chca wiedziec :P

GabiKrk

Zdradź proszę, przecież to temat do spojlerów. Każdy wchodzi tu na własną odpowiedzialność :D

cocco03

Właśnie miałam to napisać, to temat spoilerów, więc mozżna pisać wszystko, co się później wydarzy.

jagodajulia

No wiec doczytałam ze bedzie interesowała sie Rafą i jego bratem Aaronem, ale wybierze Rafe :)

GabiKrk

Coś tak czułam, że z nim będzie ;)

jagodajulia

Dzięki za odpowiedź i wybacz, że tak męczyłam, ale ciekawość mnie zżera :)

Nessie

Nie ma za co ;)

cocco03

Ale dzisiaj był fajny odcinek ! :)

GabiKrk

Tak, zgadzam się ;) Jeden z moich ulubionych :)

jagodajulia

Mam nadzieje, ze duzo takich bedzie :)

GabiKrk

Oj będzie się działo ;)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

A ja mam takie pytanie co włściwie łączy Alonsa i Dionisia czy to było powiedziane na początku, i to przeoczyłam i czy dopiero potem to się wyjaśnii?

Dorisa_d

Alonsa i Dionisia oraz Izadorę łączy tylko La Markerida ,chcą zrobic ośrodek turystyczny.Pózniej Alonso pójdzie w odstawkę,on nie miał nic wspólnego z napaścią na Daniela i Miriam ,cały czas jest marionetką ,szczególnie Izadory ,która nie jest jego prawdziwa matką.Jak zrozumiałam rodzice izadory mieli długi u ojca Alonsa a zpłatą była córka.Matką Alonsa była służąca ,odebrano jej dziecko .Alnso i prawdziwa matka spotkają się w szpitalu gdzie ona jest pielęgniarką a Alonsoznajdzie się tam po wypadku ,który spowoduje Izadora aby się go pozbyć.I tu Alonso wykręci Izadorze świetny numer.

ocenił(a) serial na 8
kalcjakl

O ja...to nieźle:) pytałam bo w niektórych scenach Izadora mówiła Alonsowi że ma umowę z Dionisiem, i że jak jej nie spełni to trafi do więzienia...

kalcjakl

Jak jestem ciekawa jaki wykręci jej numer? ;>

GabiKrk

Napisze testament, w którym wszystko (czyli ranczo itd ) przekaże Cami i Danielowi.

jagodajulia

O no to jedna z dobrych wiadomosci :) A jak to sie wogole stanie, ze ranczo bedzie jego?

GabiKrk

To będzie plan Isadory, ona go w niego wciągnie, ale on nie będzie chciał, jednak ostatecznie nie będzie miał wyjścia. Cami zostanie porwana i Daniel będzie musiał wszystko przepisać na Alonsa (że to niby jego pomysł), gdy Daniel to zrobi Isadora postanowi zabić Alonsa. A wcześniej jeszcze wykombinuje fałszywy testament, z którego będzie wynikało, że swoją spadkobierczynią Alonso uczynił Isadorę.

GabiKrk

Kiedy Cmila zostanie porwana Daniel przepisze prawnie ranczo na Alonso.On sporządzi dwa testameny ,jeden na Izadore a drugi na Camile i Daniela.Kiedy Izadora już zacznie swoje rządy w Malkeridzie prawdziwa matka podrzuci notariuszowi drugi testament ,a liczy się ostatnia wola spadkodawcy. Daniel i Camila przyjadą z tym na Markeridę i to chwilowo zmieni całą sytuację. Dionisio nie da za wygraną.

kalcjakl

To Alonso swiadomy co go czeka i obietnica prawdziwej matki spowoduje napisanie dwóch testamentów .Jjeden dla Izadory na 5 minut ,a drugi dla Camili iDaniela.Gdyby było jeszcze zeznanie dla policji? No cóż to byłby koniec telenoweli.

kalcjakl

Kto rozumie język rosyjski.?Jest wiele telenowel ,które u nas nie były i nigdy nie bedą..Znam linki.

ocenił(a) serial na 9
kalcjakl

Ja znam niezbyt dobrze, ale coś tam rozumiem (:

petit_fleur

zostawiłam link na spojlerze ,chyba ,że go skasowali.To był również link do Dziedzictwa del Monte z Mario Cimarro i Marlene Fawela jako femme fatale.To jest również coś ciekawego w innym stylu niż telenowele-polecam serdecznie.

kalcjakl

Jezeli chodzi o Alonso początkowo ,jak wszyscy nieznosiłam go .te poduszki i obgryzanie paznokci ale jako aktor zagrał niesamowicie tą postać.Pózniej zrozumicie jego całe życie ,żal mi tego człowieka.

ocenił(a) serial na 9
kalcjakl

Hmm ten link mi nie działa, nie znaleziono, błąd 404.

petit_fleur

Wejdz na aol usa wpisz amor bravio i próbuj kaążdą stronę-to działa . Cierpliwosć

petit_fleur

Jeżeli nie działa i są pomiszane odcinki ,spróbuj jeszcze raz .Zcznij od odcinka powyżej 25

czy ja mogę wpisywać linki ? Jest ich mnóstwo.

To co znajdę ,wpiszę ,żeby niwiem co ze mną zrobili na internecie aol usa -amor bravio i cały świat należy do Ciebie.

cocco03

Moje drogie :) Przeglądałam odcinki po hiszpańsku, tak mniej wiecej od 120 w góre i powiem wam ze jestem troche załamana. Nie wiem czy to tak tylko wygląda, ale Daniel caly czas jest przy Miriam, Camila ciągle płacze... Czy te odcinki są naprawde tak smutne? Daniel zwątpil w miłość do Camili? Bylo duzo smutnych scen, mam nadzieje, ze to tylko tak wyglądało i w rzeczywistosci nie bedzie tak strasznie bo bardzo podoba mi sie telka i nie chce zmieniac o niej zdania...

GabiKrk

Nie, Daniel nie zwątpi w miłość Camilii, tylko wróci Miriam z córeczką i niestety Daniel dowie się, że ta ma "guza mózgu" i nie można jej denerwować... Niestety odcinki są smutne...:(Daniel będzie musiał wybierać...

jagodajulia

I pewnie w większosci przypadkach bedzie wybierac Miriam? To troche zepsuli tą telke... W dodatku tak długo będą to ciągnąć ;/

GabiKrk

Hmmm... To było chyba jakoś tak, że Daniel miał powiedzieć Miriam prawdę po wizycie u lekarza, ale okazało się, że Miriam jest chora...(Oczywiście, Miriam nie była chora) Jednak później daniel miał zamiar udać się do jeszcze jedno lekarza, aby potwierdził diagnozę. To były ciężkie odcinki... Daniel mówił, że kocha Cami, ale Miairm i córeczka też były dla niego ważne...

jagodajulia

Strasznie dlugo sie to wszytsko ciągneło i szkoda, ze dopiero w ostatnim odcinku wyjasnilo... Mam nadzieje ze Daniel i Camila nie byli w tym czasie jakoś bardzo odsunięcie od siebie...

ocenił(a) serial na 8
GabiKrk

Tzn że od momentu pojawienia się Miriam Camila i Daniel będe razem dopiero w ostatnim odcinku??

p_o_n_

Aż do ostatniego? Masakra jakaś !

p_o_n_

Będą mieli czasem jakieś wspólne scenki, ale tak to dopiero w ostatnim odc będą razem.

jagodajulia

A od którego tak mniej więcej nie będą już razem?