PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 909  ocen
7,5 10 1 909
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

Wszystkie treści dotyczące tego co będzie się działo w serialu zamieszczajmy tutaj. Wszędzie się walają jakieś, a niektórzy nie chcą ich czytać. Ciężko jest pominąć spojler gdy jest napisany w środku rozmowy :)

cocco03

Później będzie miał więcej scenek,ale i tak nie za wiele.

cocco03

Będzie chciał się spiknąć z Nati, ale to takie łatwe nie będzie... I spiknie się z kimś innym...:/

jagodajulia

Nie będą razem????!!!!! A z kim będzie Rudek?

cocco03

Rodolfo będzie zakochany w Natalii, nawet jej to powie, ale ona stwierdzi, że nic z tego nie będzie, bo go nie kocha. Natalia zakocha się w Yago, ale źle ulokuje uczucia. Rodolfo będzie chciał wzbudzić zazdrość w Natali i będzie się spotykał z Rudą...:/ Dopiero na samym końcu można wywnioskować, że Rodolfo będzie z Natalią.

jagodajulia

Z Rudą??? Co ona będzie robić z parobkiem? Taka wielka dama?

cocco03

Bo ona chyba jak nie będzie mogła być z Pablem, to będzie chciała być z Yago. Jakoś tak. Później będzie robić wyrzuty Rodolfo, a ten powie, że to ona ten ich związek wymyśliła i mimo, że coś z miedzy nimi było to to było pomyłką...(jakoś tak)

jagodajulia

bez sensu...to ruda się trochę zmieni czy cały czas będzie jędzą?

cocco03

Będzie taka jędzowata, a później to wg mnie jej postać będzie zbędna. Fabuła by nie ucierpiała, gdyby jej nie było.

jagodajulia

Oj to widzę, że będzie pomieszanie z poplątaniem nim dobrniemy do końca serialu ;)

cocco03

Tak, tak będzie się działo i wiele się wydarzy ;)

p_o_n_

No właśnie, przynajmniej nie udaje. Tylko jak ona sie rządzi! Ja bym na miejscu Camili nie wytrzymała. Przyjechała łajza, obrabia "tyłek" Camili , planuje tylko jakby ją pozbawic majątku.

cocco03

dlatego właśnie nie lubie jej najbardziej z całego serialu... pamietam ,ze w jednym z pierwszych odcinków obwiniła Camilę za śmierć Luisa i już wtedy stwierdziłam, że niezła z niej żmija, a teraz to ona się chyba dopiero rozkręca

marta150391

Chyba tak. Nie wiadomo do czego się posunie, by zaszkodzić siostrze.

cocco03

oan jest zdolna chyba do wszystkiego, nie liczy się nawet z przyjaciółkami np. z tą, z którą okradały sklepy, okropnie ją potraktowała

marta150391

Strasznie, chociaż co się po takiej spodziewać. Ratowała swoją skóre, bo jest egoistką i myśli tylko o swojej wygodzie. Te dziewczynę potrzebowała do prostego zarobku, gdy "interes" został zaprzepaszczony do niczego jej już nie była potrzebna.

cocco03

a właściwie to czym ona się zajmowała w mieście? naopowiadała wszystkim , że była asystentką, ale to chyba nieprawda, przecież ciągle ciągnęła kasę od matki i siostry, za każdym razem jak ją pokazywali to siedziała na łóżku otoczona nowymi ciuchami

marta150391

Asystentka :D

Żyła za pieniądze matki i sprzedawała kradzione ciuchy. Leń jakich mało ;)

cocco03

a mamusia jaka dumna, że córeczka zajmowała się ,,kobiecym" zawodem, bo przeciez Camila to ma męski zawód....

marta150391

Ona ma najlepszy zawód. Śmiałabym się gdyby Dionisio ja wmanewrował w jakieś matactwa. Te fundusze to podejrzana sprawa :D

cocco03

no pewnie, że to podejrzane! ale ona ma mentalność nastolatki trochę, wpatrzona jest w Dionisia jak w bożka, nie zwraca uwagi na wszelkie ostrzeżenia mecenasa, na nic, nawet nie podejrzewa, że Dionisio i Isadora śmieją się z niej, zreszta szybko zaczęła z nim ,,chodzić", parę spotkań i już ,,mi novio" ;D

marta150391

:D Jest ślepa to fakt, Isadora i Dionisio nawet nie ukrywają tych uśmieszków specjalnie, a ona nie zwraca na to uwagi. Z mecenasem miałaby dobrze, ale co z tego jak ona woli Dionizosa :D

ocenił(a) serial na 8
marta150391

To jej dziecinne zachowanie choć mnie śmieszy to też osłabia. Jak można być aż tak naiwną i się tak zachowywać... Przecież Camila jest od niej dojrzalsza. I do tego myśli ze jest niewiadomo kim chyba skoro uważa że mecenas wszystko "wymyśla" bo jest zazdrosny. A przecież na pierwszy rzut oka widać że to poważny człowiek który by się nie bawił w takie gierki. A te jej wypowiedzi na temat Daniela też irytujące.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

no włąśnie mnie coś trafia jak widze jak Isadora Alonso i teraz Ximena najeżdżają na Camile, że niby taka zołza i wogule tylko dlatego że przejmuje się ranczem nie chce go sprzedać, i nie interesują ją tylko pieniądze i ciuchy, a Augustina tylko tego słuch, i zamiast się oburzać i że tak powiem ich zjechać, to jeszcze im ptzytakuje albo siedzi cichy:/

Dorisa_d

Cos tam czasem powie Ximenie, ale to jak upominanie pięciolatki ;)

Nie potrafi bronic córki i jej przekonań i na dodatek wyzywa Daniela od bękartów. Wredna baba.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

no właśnie ciakawe jak się zachowa jak się dowie że Andres to Daniel:)

Dorisa_d

;) Przy Andresie czuje się taka bezpieczna :D

cocco03

hahahah, tyle razy mu to gadała, a jestem ciekawa jej miny jak się dowie prawdy ;D

marta150391

O będzie na pewno niemile zaskoczona:D

cocco03

Agustina jest okropna. Wobec osób, których nie powinna zachowuje się dobrze ( Dyziek), a wobec których powinna zachowuje się źle...

jagodajulia

Agustina jest najbardziej naiwna i głupią babą w telenoweli, jak można uwierzyć w taką bajeczkę o niespodziance dla niej od Isadory i Dionisia ( jak nawet jej wizyta była niespodziewana) i podpisać jakieś papiery bez czytania...

marta150391

Dokładnie. Ona jest tak naiwna, że brak słów.

marta150391

Agustina to mnie nawet nie wkurza, a śmieszy już, dzisiaj uśmiałam się co nie miara, czekała na tym łóżku dumna i blada, a Dionisio pod łóżkiem części garderoby Isadory trzyma. No kabaret z nimi.

Camilla3

:D nigdy nie byłam taka szczęśliwa :D blablabla, a Dionisio mało nie zwymiotuje

Z drugiej strony to przykre, że jest aż taka łatwowierna, a oni traktują ją obrzydliwie. Isadora i Dyziek to prawdziwe potwory.

cocco03

Isadora miała wytrzeszcz absolut, gdy usłyszała, że to Agustina przyszła ;D fakt, okropnie ją traktują i żal mi jej, ale to smutne, że dorosła kobieta może być tak naiwna...

ocenił(a) serial na 8
marta150391

jeszcze to jej podpisanie papierów bez patrzenia co wogóle podpisuje całkowicie nieodpowiedzialne :/

marta150391

Oj tak, gdy Diosinio na horyzoncie to Agustina w ogóle nie myśli. Byle bajeczkę jej sprzeda, a ona uwierzy.

To był stanik Isadory? Nie zauważyłam żadnej różnicy jak była w staniku i bez :D Już lepiej gdyby to były majtki :D Bardziej wiarygodne.

cocco03

To samo pomyślałam, chyba, że to był stanik z poprzedniej schadzki :P

Camilla3

Kiedy przyszla Augustyna widziałam tylko skrawek bielizny ,lużny ,może halka ,ale nie stanik ,czy majtki.Przestańcie improwizować.

Camilla3

Według mnie to był stanik. :D i już

Śmiać mi sie chce jak Dionisio burczy jak niedźwiedź :D

cocco03

Hahaha, mnie też to śmieszy, ale najbardziej obrzydza jak się bierze za całowanie, obleśny jest wtedy. Brrr...

Camilla3

:D on z Isarodą się nie całują, oni się zjadają :D

cocco03

Hahahaha, padłam! A znowu Alonso będzie kozak teraz, patrzył w lustro z takim podziwem :D

Camilla3

No udało się mu więc się chłopak podnieca :D

cocco03

hahaha, a potem z Ximena na sianie, nie mogłam z tej sceny, przecież Alonso taki czysty i porządny zawsze, używa nawet sprayu do rąk, żeby sie nie pobrudzić a tu siano? jeszcze nabawi się jakiejś infekcji, biedaczek ;D

marta150391

Oj będzie się musiał wykąpać trzy razy :D

cocco03

Sceny z nimi są smieszne, ale mają troche uroku w sobie :)

cocco03

hahaha ;D

cocco03

Te fundusze emerytalne to oszustwo i pogrążenie Augustyny,ona trafi na końcu do więzienia.Dopiero wtedy zrozumie Daniela i go przeprosi za wszystko.

cocco03

zaczyna się również wątek z Mariano

ocenił(a) serial na 6
cocco03

Luknełąm sobie któryś z dalszych odcinków i Augustina nie była już taka miła dla Isadory.