PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 909  ocen
7,5 10 1 909
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

1) Daniel i Miriam - ich wielka miłość...nie wiem czemu, ale nie lubię tej pary.
2) Która kobieta oczekując upragnionego dziecka uprawia jogging?!
3) Isadora - jej napięta do granic możliwości skóra na dekolcie - blee wygląda jak oślizgła ryba.
4) Daniel (młody) - przystojny, ale bez jaj.
5) Ślub Camili z Alonsem - co jej się w nim podobało? Po przejściach poleciała od razu w ramiona pierwszego, który o nią zabiegał. Nie dość, że brzydal to jeszcze impotent.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

A i czy wam aktor grający Daniela nie przypomina wam Mario Cimarro(np Gorzka Zemsta) bo mi strasznie na początku myślałam że to ten sam aktor

Dorisa_d

Tak! Strasznie, to samo pomyślałam, dodać mu długie włosy i istny Mario :D

Dorisa_d

Trochę tak :)

Dorisa_d

Przykro mi ale w żadnym calu.

cocco03

Mnie strasznie irytuje ten psychol Alonso... Żeby już nigdzie wyjść nie można wyjść, bo zaraz ci wyleci z awanturą...
Potem ta matka Camili - następna wredota, która mnie wkurza...
Następny w kolejce - braciszek Miriam...
Na razie aż tak mnie nie zainteresowała ta telka (a oglądałam ich już sporo), może teraz jak zwiali z pudła to coś się rozwinie, bo na razie, u mnie słabiutko... Wgl. na niektórych zdjęciach Silvia jest piękna, a tutaj taka trochę inna, nie wiem, cz to sprawa charakteryzacji, czy czegoś innego... Ale za to pieska ma ślicznego :)

Nessie

Alonso to taki szajbnięty nerwus. Zawsze pod dyktando mamusi, widać, że ma problemy z funkcjonowaniem w społeczeństwie.
Matka C. też jest wkurzająca. Lubię sceny gdy razem z Camilą żartują, widać między nimi więź. Jednak Agustina aprobuje Alonsa i też jest zaślepiona uprzedzeniami co do Daniela. Kiedy się wydziera i namawia Camilę do złego to najbardziej mnie denerwuje.
Oj Abraham - to czyste zło jak na razie. Paskudny typ.
A mnie właśnie telka wciągnęła. Odkąd pojawiła się Viviana, coś zaczęło się dziać. Już wiem, że na pewno nie zrezygnuję z oglądania.

cocco03

Ja też nie zrezygnuję, coraz bardziej mi się podoba :) matka Camili sama nie wie jak się ma, odnoszę wrażenie, że wolałaby, żeby nawet Camila była nieszczęśliwa, ale siedziała cicho i nie robiła wstydu, np. rozwodząc się z Alonsem... A on sam to pajac, niezdolny do bycia w związku, lata tylko do mamuni i się żali, już chyba sama Isadora widzi, że to chodzący nieudacznik.

Camilla3

Alonso to ofiara. Wparował na imprezę i tylko obciachu narobił.
A matka - masz rację. Wszystko zgasić w zarodku, byle tylko był spokój.

Ucieczka z więzienia - jak dla mnie zawsze jest porażką. Ta jednak była spoko w porównaniu do tej z Morza miłości gdzie kopali tunel :D

cocco03

Dla mnie była całkiem spoko, nawet emocjonująca, fakt w Morzu trochę przegięli, ale tam też dużo rzeczy było z kosmosu. Aż jestem ciekawa jak to będzie jak Daniel spotka się z Camilą, czy będzie chemia :D:D

Camilla3

Ja też. Na razie widać, że Rafael(?) ma chrapkę na C. ;)

cocco03

Właśnie napisałam to samo w innym temacie, hehehe :D widać, oj widać, pewnie nie jednemu tam zamiesza jeszcze w głowie, jako to główna bohaterka :D

Camilla3

Niczym Renata, choć one wszystkie zawsze wzbudzają namiętności u wszystkich faciów :D

Camilla3

I już po pierwszy spotkaniu protów ;)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Tak nareszcie się spotkali:D jak tylko daniel pojawił się w okolicy Camili od razu się ciekawiej zrobiło:)

Dorisa_d

A jak Natalia załatwi mu pracę na ranczu to może i częściej będą się spotykać ;)

jagodajulia

Nati też jest pod wrażeniem Daniela ;)

cocco03

Natalii najwyraźniej wpadł w oko Andres ;)

jagodajulia

no tak ;)

Dorisa_d

Tak i tylko czekałam aż muzyka zacznie lecieć w tle, jak to zawsze bywa :D

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

ale trzeba przyznać że wyraźnie zaznaczyli to ich spotkanie, od razu głębikie spojrzenie w oczy he he:P

Dorisa_d

Podobało mi się ich spotkanie!!! :) Aż mnie dreszcz przeszedł. Łapiecie się czasem na tym, że szczerzycie się do telewizora kiedy na ekranie dzieje się coś fajnego? Ja często tak mam. ;)

cocco03

Oczywiście, że tak :D JA czasem z Dyźkiem się śmieję nawet hahahaha, śmieję się, bo on się śmieje hahahaha
Dzisiaj aż dwa razy Andres i Camila się spotkali ;)

jagodajulia

Z Dyźkiem :D

cocco03

Ja tak go nazywam, bo nie chce mi się pisać tego jego całego imienia. Poza tym nie zasługuje :D On czasem będzie się tak rubasznie śmiał :D

jagodajulia

Ale mi się to podoba, tez go będę nazywac Dyźkiem :)

cocco03

Tak wywnioskowałam z odpowiedzi, ale postanowiłam napisać z jakiego powodu tak go nazywam ;)

jagodajulia

Bardzo dziękuję za wyjaśnienie ;)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Z Dyzkiem?

p_o_n_

Jak się śmieje rubasznie Dionisio to ja się śmieję, że on się śmieję :D

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Aaaa :) nie załapałam że chodzi Ci o Dionisia :)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

ja się często szczerze :D moi znajomi i rodzinka mają ubaw jak mnie wtedy widzą lub słyszą jak nadaje sama do siebie lub do któregoś z bohaterów jak dzieje się coś co mi się nie podoba :D

p_o_n_

hahaha :D u mnie też tak jest, a ja tak lubię przeżywać ;)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Ja też tak mam że wszystko przeżywam :) dziś jak usłyszałam ze po ślubie bez męża nie wypada się spotykać ze znajomymi własnymi to mnie krew zalała...

p_o_n_

Ja na absurdy nie zwracam uwagi. Ja nie wiem jak Dyziek może takie głupoty gadać. Jakby Alonso był inny to spotykaliby się we czwórkę...

p_o_n_

Tak....tylko siedzieć i czekać aż pan i władca wyrazi zgodę na wyjście.

cocco03

Mam, mam :D fajny filmik, ciekawy. Już bym chciała dalsze odcinki :D

Camilla3

Mnie jak coś się podoba to oglądałabym cały dzień najchętniej :D

cocco03

Żebyś wiedziała, powinni dawać po dwa odcinki :)

Camilla3

Zapomniałabym - masz bardzo adekwatny do telenoweli nick :)

cocco03

Hehe, fakt, teraz pasuje jak ulał :D

Camilla3

:D Od czego się wziął? :)

cocco03

Moje imię, a Twój? :))

Camilla3

Od adresu mailowego, bo od razu nie zmieniłam :D

cocco03

Aaa, hehe, czasem tak człowiekowi coś wpadnie do głowy nagle i już zostaje :)
Dzisiaj rozwalił mnie tekst, Leoncia do Natalii, "Nie chciałabyś mieć chłopaka?", a to się dziadowi zachciewa...

Camilla3

:D a w przedostatnim odc. jak jej się gapił na biust,a ona "stary zboczeniec" - to jest komiczna postać, dziadyga i pijak, wielki mi strażnik rancza :D

cocco03

Tak, byleby nie zaczął przeginać, bo zarobi w papę pewnie :P A Alonso do tej baby w hotelu "łajza", oj ma facio kłopot, nie ma co, chociaż byłam pewna, że tam mu się uda, i będzie zganiał już wszystko na Camilę.

Camilla3

Dobrze, że mu "nie wyszło" :D

Leoncio toi tak za dużo sobie pozwala, tylko donosi i jak on kontroluje tę biedną dziewczyninę!

cocco03

Wiem, masakra, a swoją drogą to chciałabym żeby rozwinęli bardziej wątek tej dziewczyny i chłopaka jej.

Camilla3

Pewnie rozwiną :)