PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 909  ocen
7,5 10 1 909
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

1) Daniel i Miriam - ich wielka miłość...nie wiem czemu, ale nie lubię tej pary.
2) Która kobieta oczekując upragnionego dziecka uprawia jogging?!
3) Isadora - jej napięta do granic możliwości skóra na dekolcie - blee wygląda jak oślizgła ryba.
4) Daniel (młody) - przystojny, ale bez jaj.
5) Ślub Camili z Alonsem - co jej się w nim podobało? Po przejściach poleciała od razu w ramiona pierwszego, który o nią zabiegał. Nie dość, że brzydal to jeszcze impotent.

Camilla3

Wszystko w swoim czasie ;) Jak się pojawili to na pewno będzie ich wątek ;)

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Ja nie lubie Leoncia, sama nie wiem czemu ale się go boje :/

A co do Alonsa to znowu miałam ubaw że nie zdał "testu" przygotowanego przez mamusie :D

p_o_n_

JA Leoncia nie znoszę. Jest obrzydliwy, wstrętny i taki z niego oblech...

A mamuśka niezła, prostytutkę mu załatwiła :D

jagodajulia

Ordynarny pijak i tyle ;)

Isadora ma coraz lepsze pomysły :D

cocco03

no teraz to się wprowadziła na ranczo, żeby pilnować ,,romansu" Dionisia i Agustiny, nie mogłam z jej miny jak się dowiedziała ;D

marta150391

O tak ...jest bardzo zazdrosna o Dionisia. Ślepia zaraz jej błyskają złością :D

cocco03

i wytrzeszczu dostaje ;D

marta150391

;) Ogólnie to wygląda dosyć młodo jak na matkę Alonsa, licząc, że on ma ok. 30.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Latają obie za tym Dionisiem jakby było za czym. I aż dziw że jest zazdrosna o kogoś takiego jak Agustina. A rozmowa naszej parki przez telefon była "urocza" :D

marta150391

hhaha rozmowa była hahaha
Hmmm ja nie wiem, czy Isadora jest zazdrosna, czy po prostu nie chce, aby przypadkiem Dyziek ją wykiwał.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Właśnie zastanawiałam co nią kieruje. Interesy na pewno odgrywają dużą role ale tak z natury czysto osobistej zazdrosna chyba też jest wg mnie.

A Daniel to brudniejszej wody do pływania chyba już by nie znalazł :)

p_o_n_

Niby wydaje się zazdrosna, ale ja nie wiem. Nie wygląda mi na kobietę, kochającą Dyźka...

To był staw, więc woda nie była przejrzysta ;)

p_o_n_

Haha, o tym samym pomyślałam, że żur niezły :D, ale ogólnie super scena,
Daniel, Camila i pies - idealnie :D

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

o tak fajna scena, a jak camilla się na to drzewo wdrapywała żeby jej nie zobaczył, ogólnie to nawet urocze jak Camila udaje ostrą szefową wobec Daniela, a jak on się odwróci to się uśmiecha i gapi na niego:D

Dorisa_d

No właśnie, na odległość czuć chemię między nimi ;p

Camilla3

Fajne to jest :D

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Czy tylko mi się oni kojarzą tak troszkę z CME? Tam Jeronimo chcący się zemścić niesłusznie na Renacie w której i tak się zakochuje a tu Daniel i Camila prawie w identycznej sytuacji :)

p_o_n_

W wielu telkach jest motyw zemsty.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Tak wiem ale CME leciało dość niedawno i bardzo tą telke lubiłam więc siłą rzeczy mi sie to skojarzenie nasuwa.

p_o_n_

Cóż, leciało i leci :D (powtórki)
Ale w każdej telce znajdziemy jakieś podobieństwa ;)

jagodajulia

Święte słowa :)

p_o_n_

Faktycznie, ale i tak lepiej nie porównywać ;)

p_o_n_

ja rownież jak zaczełam oglądac AB to też tak pomyślałam ,że Silvia ma zawsze takiego faceta który sie msci na niej i obwinia zaśmierc najbliższych osób,a póżniej sie w niej i tak zakochują :)

paulaa205

Coś w tym jest. Może dlatego dostała rolę w AB, że tak świetnie się wcieliła w role Renaty :)

Camilla3

nie wiem czemu ale Alonso kojarzy mi się z wyglądu i gestów trochę z Jasiem Fasolą... ;D

marta150391

Hahahaha, a żebyś wiedziała :D

ocenił(a) serial na 7
marta150391

Hahahaha :D
On jest obleeeesny :0

ocenił(a) serial na 8
dropsik417

Ja w pierwszych odcinkach nie mogłam na niego patrzeć, teraz już troche się przyzwyczaiłam. Choć czasami mam ochote go czymś czepnąć za jakieś zachowanie lub mine :)

dropsik417

Obrzydliwie wierci tymi swoimi ustami bleeeee - szczurek!!!

marta150391

:D coś w tym jest

użytkownik usunięty
cocco03

Jeeeju.. ciąża nie wyklucza aktywności fizycznej. Nie chodzi o to, żeby leżeć i żreć "bo się dba o dziecko" to tak nie działa, a laski tak robią i później przeżywają że przytyły w ciąży 30kg i po porodzie zostaje im wielki zadek.. Jeśli ciąża nie jest zagrożona, to lekkie ćwiczenia fizyczne są wręcz wskazane, a nie widać było, żeby biegła z jakimś obciążeniem, pod górę, w upale.. więc taki poranny jogging jak najbardziej zalicza się do lekkich ćwiczeń.

Też tak uważam ;)

A czy ja pisałam o tym żeby leżeć? Jestem jak najbardziej za ćwiczeniami, ale ona widać, że była zmęczona. Przynajmniej tak to było pokazane.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Jak tak oglądam ten serial to coraz bardziej współczuje gółwnej bohaterce, Alonso i Isadora są tak wkurzający, i te teksty że Camila mogłabyby być znowu słodka i posłuszna- porażka:/ a jej matka sprawia wrażenie głupiej i naiwnej, boi się tylko żeby ludzie nie polotkowali

Dorisa_d

wkurza mnie postrzeganie żony jako słodkiej i uległej, zwłaszcza przy takim mężusiu jak Alonso. Ogólnie wkurzają mnie prawie wszyscy oprócz Camili i Daniela, który jako protagonista, bardzo mi się podoba, idealnie pasuje do Camili, lubię też Vivianę i Rafaela, a i Natalia jest bardzo pozytywną postacią. W równym stopniu co Alonso i Isadora, wkurzają mnie ten obleśny staruch Leoncio bodajże i matka Camili, która małoby nie wlazła do tyłka zięciowi. Powinna być oparciem dla swojej córki a jej głównym zmartwieniem są plotki obcych ludzi. Reszta bohaterów jest jak na razie dla mnie neutralna, poczekam jak akcja dalej sie rozwinie, bo muszę przyznać, że z odcinka na odcinek wciąga mnie coraz bardziej.

marta150391

ja nie lubie matki camili i viviany - ta aktorka mnie wkurza nie wiem czemu :) ,lubie natalie ,camile tak srednio --jako bohaterke
bo silvie navarro bardzo lubie,daniela hmmm tez tak sobie , ogolnie tela jestw miare spoko ,przy czym ma taki jakas taka monotonna scenerie...

ocenił(a) serial na 8
marta150391

Zgadzam się z Tobą w 100%. Powiedziałaś wszystko co sądze o tej telenoweli. Postać kobiety jako dobrej żony którą powinna być Camila wg niektórych w AB przeraża mnie. Żona to osobą z którą żyje mąż na równych prawach i ją szanuje a nie jakaś niewolnica!

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

Alonso i isadora mają takie pistrzeganie, bo sami mają coś z psychiką
,szczególnie Alonsowi przydałby sie psychiatra

ocenił(a) serial na 8
Dorisa_d

Ale matka Camili nie lepsza. Tak, troche ma niepokolei w główce swojej :D Śmieszyło mnie jak we wczorajszym odcinku skulił się w fotelu i obgryzał paznokcie po wizycie mamusi :D

Dorisa_d

Camila ma przekichane z taką rodzinką. Nie mieć wsparcia we własnej matce to chyba najgorsza rzecz.

cocco03

Dokładnie!

cocco03

Ja też jej współczuję...

jagodajulia

O matko ja Agustina sie przymilała do Alonsa. Plotła mu jaki to on silny i opiekuńczy, żeby tylko go podbudować i się mu podlizać, to myślałam, że rzygnę. :D

cocco03

we wczorajszym odcinku zwróciłam uwagę na Rodolfa, fajny i przystojny jest, mam nadzieję, że z czasem jego rola będzie bardziej rozbudowana ;)

marta150391

ehe jest spoko :) Chyba czuje miętę do Natalii ;)

marta150391

Taaaak, mój ulubieniec, cudeńko! Tylko czekam na sceny jak się pojawi :D, mógł by się związać z Natalią, chociaż wyglądowo średnio by pasowali.

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

A wg mnie ładnie by razem wyglądali :) Ogólnie obie postacie pozytywne i miło się ich ogląda choć Rodolfa oczywiście bardziej :)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Daniel jesr świetny:) mam nadzieję że zrobi porządek na tym ranczu-w tym ciemnogrodzie:)

Dorisa_d

Dzisiejszy odcinek świetny. Scenki Andresa z Camilą i podobało mi się jak Andres pomógł Luzmie ;)

jagodajulia

Zgadzam się :D W ogóle odkąd Camila zdała sobie sprawę, że Andres ją pociąga to zaczęło się dziać ;)