PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 909  ocen
7,5 10 1 909
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

1) Daniel i Miriam - ich wielka miłość...nie wiem czemu, ale nie lubię tej pary.
2) Która kobieta oczekując upragnionego dziecka uprawia jogging?!
3) Isadora - jej napięta do granic możliwości skóra na dekolcie - blee wygląda jak oślizgła ryba.
4) Daniel (młody) - przystojny, ale bez jaj.
5) Ślub Camili z Alonsem - co jej się w nim podobało? Po przejściach poleciała od razu w ramiona pierwszego, który o nią zabiegał. Nie dość, że brzydal to jeszcze impotent.

cocco03

Mi się ta telka od początku podoba ;) A teraz akcja jeszcze szybciej się dzieje ;)

JAk Camila wspominała Luisa to, aż mi się smutno zrobiło...:'(

jagodajulia

Mnie też się podoba. Postać Camili polubiłam od razu. Na początku narzekałam na Daniela, ale to chyba jednak chodziło o tę aktorkę, która grała jego żonę. Taka jakaś mdła była. Teraz nie mam mu nic do zarzucenia. ;) Nawet mi się podoba :D

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Gdy Camila się zorientowała zdecydowanie więcej się dzieje :) I dobrze że Viviana ją naprowadza na droge Daniela :D

p_o_n_

O tak. Gdyby nie Viviana Camila na pewno od razu nie doszłaby do takich wniosków, stłumiałaby w sobie uczucia. Viv patrzy na wszystko trzeźwym okiem i potrafi Camili doradzić :D

cocco03

Kto mi przypomni jak doszło do tego, że Camila zaproponowała Luzmie, iż może korzystać z jej telefonu?

cocco03

Bo o ile dobrze pamiętam, Leoncio zabronił Luzmie kontaktowania się z tym jej chłopakiem, no i Luzma pogadała z Camilą i tak jakoś wyszło, że pozwoliła jej korzystać.

Camilla3

Nie pamiętam właśnie dokładnie jak to było. Nie chce mi się lecieć po odcinkach. Ale jak one w ogóle się dogadały? ;)

ocenił(a) serial na 6
cocco03

Mnie wkurza to, że zaraz wszyscy będą wiedzieć, że Andres to Daniel oprócz głównych zainteresowanych. Za szybko to się dzieje. Najbardziej wkurzyła mnie Viviana jak chciała polecieć do Camili gdy tamtem ciapciak znów się wygadał, że Daniel chciał tamtą uwieść.

Selena_Evrillo

Faktycznie coraz więcej osób wie. Amanda i Natalia nawet się nie kryją i gadają do niego "Daniel!!!".

cocco03

no rozwala mnie to, mam wrażenie, że Natalia ma donośny głos i jak do niego gada to w ogóle nie patrzy czy ktoś slyszy czy nie... jeszcze tego brakuje, żeby Leoncio sie dowiedział, bo ciągle ma oko na Daniela, nawet mu do pokoju zaglądał

marta150391

;) Tez tak mam. Natalia to taka słodka plotkara :)

ocenił(a) serial na 8
Selena_Evrillo

No ale z drugiej strony Daniel musi szukać sprzymierzencow bo sam to nic by nie zdziałał

Dorisa_d

No własnie :) Tez należy popatrzeć na to w ten sposób.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Tolentino mnie troche denerwuje. Przypomina mi takiego kogucika :) Rzuca się o Luzme jakby ta była jego dziewczyną a ona wyraźnie powiedziała mu że kocha Pabla i za niego wyjdzie.

p_o_n_

dokładnie, wkurza mnie to, że nie rozumie słowa ,,nie" ; niech sobie znajdzie inną dziewczynę, chociażby tą koleżankę Luzmy

ocenił(a) serial na 8
marta150391

no właśnie, ona się tam często kręci koło niego ;)

p_o_n_

fajnie by było gdyby się spiknęli, chociaż mam wrażenie, że on jest od niej i od Luzmy młodszy, może dlatego, że zachowuje się jak dzieciak

p_o_n_

Tolentino to wnerwiający koleś. Niech już lepiej siedzi w tym swoim kościele.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

ale co tu się spodziewać po osiemnastolatku:) Pablo jest troche poważniejszy ale jest w sumie już po studiach

Dorisa_d

Tolentino to jakaś masakra, tak mnie drażni... Atakuje Luzmę jak psychopata, a ona wyraźnie powiedziała, że go nie chce... Szału bym dostała z takim.

Camilla3

ja też :D