Chciałaś powiedzieć sexy? Jeśli tak to się zgadzam. Zauważam u siebie "niezdrowe" zainteresowanie przystojnymi Latynosami (Juan, Jorge)w okolicach 40. No, ale nikt mi nie powie, że nie są... interesujący:0
Jeśli nawet, to bardzo pozytywne zboczenie. Kurczę, co oni w sobie mają, że działają jak magnesy???
To fakt, są mega przystojni. Ale mają jeszcze to coś, no i spojrzenie, że aż miękną nogi;>
Widzę, że wracamy do naszego ukochanego CME. Jero i Renata to naprawdę najlepiej dobrana - pod względem chemii - para protagonistów. Nie można mieć do nich żadnych zastrzeżeń;]
Mnie też nie, gdyby to była moja 1st telka, nie obejrzałabym żadnej więcej.. To największy błąd jaki popełniła Televisa..
Zgadzam się z 100%. Bardzo mnie męczyła ta telenowela, szczególnie już pod koniec kiedy wypełniali koncowe 10 minut scenami łózkowymi Marii i Maxa.
Miałam to szczęście, że zerwałam romans z TDA po ok. 40 odcinkach. I nie żałuję czytając relacje z reszty tego wielkiego nieszczęścia...
Ja jakos nie moge tak. Jak zacznę to potem trudno mi skończyć, bo się łudze, ze coś mnie ciekawego może ominąć. Jednak tu mogłam spokojnie sobie odpuścić, dobrze, że jakoś dotrwałam;)
Mam tak samo. Już kilka razy chciałam porzucić LQNPA, ale ze względu na Rogelia zawsze wracałam. Bo nie ma co ukrywać - ta telka nie jest jakoś szczególnie pasjonująca... Ale ten Rogelio, no czy on musi tam być:D
Chwilowo ja również nie mam zaległości w bieżących odcinkach. Troszkę mnie ciekawi co teraz uczyni boski Rogelio i z tego powodu śledzę jego losy:)
Mnie też bawi Rosaura. Jedza z niej, co prawda na samym początku jej broniłam, ale teraz widze, że ona stoi za wszystkimi brudnymi sprawkami. Wzięła kasę za odciągnięcie mariany od federica. Straszna z niej baba, ale jednoczesnie komiczna.
Dla mnie to wredna sucz. Na koniec wyjdzie na jaw, że SPOILER
ona zabiła Marianę.
Ja sobie obiecała,że nie będę czytać spoilerów do
LQNPA, ale trudno ich unikać, szczególnie w tym miejscu:]
hahahahaha tak sobie czytam i leję ze smiechu??? Rosaura nie zabiła Mariany,nie wiem skąd takie bzdury wytrzasnęłaś. hahaha LQNPA oglądam teraz drugi raz bo wcześniej w oryginale i ona jej nie zabiła! żal
Żal mi jest ciebie, bo skoro widzisz, że ktoś coś źle napisał, to wystarczy poprawić, a nie drwić. Może nie jestem na fw zbyt długo, jednak zauważyłam, że lubisz szydzić z innych, a to się mija z celem.
z nikogo nie szydzę,ale po co pisać takie bzdury,już nie pierwsza plota jaką widzę o Rosaurze,rozniosła sie już wszędzie,ale tak to jest jak ktoś ogląda tele w oryginale i nie umie hiszpańskiego :)
Nie mam zwyczaju się tłumaczyć i nieważne skąd zaczerpnęłam tę informację. Najważniejsze, że jestem świadoma swojej nieznajomości hiszpańskiego:)
Tak ona jest okropna a Ana Paula tak ślepo jej wierzy. Jak można sprzedać kogoś? Ja na razie oglądam regularnie odcinki ale Evę Lunę sobie odpuściłam niestety ;)
http://proca.pl/pokaz/6324/petycja_o_emisje_telenoweli___amor_bravío_na_tv4
Witam,
Pojawiła się petycja z prośbą o wyemitowanie telenoweli. Proszę o podpis.
Ja czytałam, że może Amor Bravío będzie na tv6, ale to nic potwierdzonego, ale ja ufam, że tak będzie ;)
Na takim jednym forum, ale to jednak nic potwierdzonego. Aczkolwiek jestem prawie pewna, że AB wykupiła jakaś polska stacja, bo w artykule na esmas, pojawiła się notka, że AB leci m.in. w Polsce, a tak nie jest. Poza tym podobnie było z URPEA, też w jakimś artykule było wspomniane, że telka leci w Polsce i niedawno okazało się, że URPEA poleci na tv4.
Ciekawe która stacja ,mam nadzieje ze puszcza ją o normalnej porze (miedzy 16-19).
A masz może jakieś wieści o tej telenoweli z Angelique Boyer?
Jeżeli miałaby polecieć na tv6, to raczej o 19. Mam nadzieję że niedługo coś będzie wiadomo.
ADP? Nie, nic nie słyszałam, aby u nas miała polecieć.
Wybacz, ja w tym świecie też nie jestem za długo, ale skrótami jak się zaczęło tak mi zostało :) PESE: Por ella soy Eva, protami są Lucero i Jaime Camil. Taki dramat, ale też trochę komedia :) Oglądałam w oryginale, ale przestałam, bo nie miałam czasu, na tyle telek i z dwóch musiałam zrezygnować.
Nie kojarzę ich chociaż wydaje mi się ze imię/nazwisko Lucero obiło mi się o uszy.Znasz na tyle Hiszpański?Jestem pod wrażeniem ;)
Jak już jesteśmy przy języku to nie wiesz może do kogo mógłbym się zwrócić z prośba o tłumaczenie MA (Mujeres Asesinas)?
Ja Lucero jeszcze w tamtym roku nie znałam. Poznałam ją po oglądnięciu Kobiety ze stali ;) I ją uwielbiam. Jest nie tylko aktorką, ale i piosenkarką ;) I Podobają mi się jej piosenki. W PESE też śpiewa jedną :) Nie znam dobrze hiszpańskiego, dopiero się uczę. Oglądając telki w oryginale osłuchuję się z językiem.
Hmmm, nie wiem do kogo mógłbyś się zwrócić. Na takim jednym forum tłumaczyły Alboradę, MESP i choćby Paulinę, ale MA nie tłumaczyły. Z tego, co pamiętam, to był gdzieś przetłumaczony odcinek z Majką, ale nie pamiętam już, gdzie, ale jakbyś chciał to może się popytam.