No właśnie fajnie by było gdyby nakręcili kolejną a nawet kolejne sezony serialu, bo właściwie historia jest do dokończenia. Ciekawi mnie to co by było i w ogóle.
No tak, historia jest do dokończenia, choć ja jestem jednak za tym, żeby zostawić tak, jak jest. jestem zwolenniczką szczęsliwych zakończeń, i długo musiałam się przekonywać do takiego zakończenia. Ale muszę przyznać, że stanowi to jakąś spojną całość i w jakiś sposób zamyka serial. Kręcenie kolejnej serii byłoby złym pomysłem, a nakręcenie kolejnych 8 odcinków żeby pozakańczać pewne rzeczy jeszcze gorszym. Nie mówiąc już o tym, żę aktorzy nie chcieliby wziąść udziału w taki przedsięwzięciu, a ja osobiśie nie wyobrażam sobie tego serialu z innyumi aktorami:)
oj to było dawno. hymmmm W we wcześniejszych odcinkach porwano syna Michaela Adama Michael go odbił ale dorwali Michaela i w ostatnim odcinku było coś takiego że niby mieli go odbić wymienić wzamian za ms Jonsa, jakieś tam dyskusje były między Nikitą a jej ojcem...... postanowił że pojdzie wzamian za to że zostanie ona szefem sekcji czego bardzo nie chciała zgodziła się. Poszedł dostał kulkę - Michael był wolny. Potem sięrzegnają na dworcu wzruszające i oboje czują że sięjuż raczej nie spotkają i na końcu Nikita stoi w gabinecie szefa. Mogłąm coś pomieszać więc ktoś doinformowany może mnie sprostować