Właśnie przeglądam wrześniową ramówkę i jestem w szoku, bo od 3 września na tvn7 nie będzie już emitowana Nikita, ale to bez sensu bo właśnie rozpoczął się 3 sezon. Ale co dalej? Czy wiecie może, czy będą emitowane dalsze odcinki? A może film zostanie przeniesiony do innej stacji?
też nie wiem co się dzieje. jak zerkłam do programu to byłam w szoku. Jak mogli tak po puszczeniu 2 odcinków 3 serii skończyć emisję. czekam na optymistyczne wiadomosci.
chyba sobie ze mnie jaja robicie to by sie kupy nie czy mało może napiszemy do tvn co sobie z nas robi
ja licze na to ze po prostu w poniedzialek wlacze tvn siedem i nikita bedzie lecie:) moze zmienia program..;pmoze to pomylka
to jest skandal! sprawdzałam w kilku programach internetowtch i od poniedziałku nie ma Nikity! chyba się rozpłaczę
W pierwszym momencie też pomyślałam o pomyłce, o jakimś przeoczeniu, ale po przejrzeniu kilku gazet i programu w necie, dotarła do mnie szokująca prawda: emisja Nikity zostanie przerwana
ale jaki jest tego powód? czy jakiś głupi maraton uśmiechu jest więcej wart
niżeli ten wspaniały serial??!! Otóż nie!!! I na pewno nie będzie miał takiej oglądalności jak NIKITA!!!
Mam nadzieję, że producenci zmienią zdanie i na miejsce tego łajna powrócą nasi ukochani agenci...
wiecie moze to dlatego ze juz kiedys nikite puszczali o tej porze na tym kanale...bo w TVN jest zazwyczaj tak ze cos leci na TVN,pozniej na TVNsiedem o 15;10 ALBO O 17:10..jakies tam sa okreslone godziny..tylko po co bylo zaczynac 3 serie(2 odcinki)..eh:/
oni sobie jaja robią.Zarąbisty serial ściągąć z ekranu tylko po to by umieścić jakiś maraton, to już szczyt głupoty.Ale to nie pierwszy serial który tvn siedem ściaga w środku serii.do bani
ehhhh, właśnie się o tym dowiedziałam. Żeby przerywać serial w środku?? Czy
już nikt nie liczy się z fanami "Nikity"? Czy będziemy zmuszeni dokończyć oglądanie w następne lato ? :(
to jest chamstwo i bezczelność ze strony tvn7... przecież teraz tj. w trzeciej serii zaczynają się te najciekawsze odcinki! Chce Nikite ;(
Kochani! Nikita jest od dzisiaj, na TVN7, w soboty o 9.30, 2 odcinki pod rząd! Zaczęli dokładnie tam, gdzie skończyli, czyli od odcinka 3x03.
no i ładnie... fani serialu nie zasłużyli na to co nam zrobili we wrzesniu. cieszę się że się zreflektowali...