PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39595}

Nikita

La Femme Nikita
1997 - 2001
7,1 11 tys. ocen
7,1 10 1 11366
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Co z Nikitą ?!

ocenił(a) serial na 7

Właśnie przeglądam wrześniową ramówkę i jestem w szoku, bo od 3 września na tvn7 nie będzie już emitowana Nikita, ale to bez sensu bo właśnie rozpoczął się 3 sezon. Ale co dalej? Czy wiecie może, czy będą emitowane dalsze odcinki? A może film zostanie przeniesiony do innej stacji?

Laura1992

też nie wiem co się dzieje. jak zerkłam do programu to byłam w szoku. Jak mogli tak po puszczeniu 2 odcinków 3 serii skończyć emisję. czekam na optymistyczne wiadomosci.

ocenił(a) serial na 10
Laura1992

chyba sobie ze mnie jaja robicie to by sie kupy nie czy mało może napiszemy do tvn co sobie z nas robi

Laura1992

ja licze na to ze po prostu w poniedzialek wlacze tvn siedem i nikita bedzie lecie:) moze zmienia program..;pmoze to pomylka

Laura1992

to jest skandal! sprawdzałam w kilku programach internetowtch i od poniedziałku nie ma Nikity! chyba się rozpłaczę

ocenił(a) serial na 7
Laura1992

W pierwszym momencie też pomyślałam o pomyłce, o jakimś przeoczeniu, ale po przejrzeniu kilku gazet i programu w necie, dotarła do mnie szokująca prawda: emisja Nikity zostanie przerwana
ale jaki jest tego powód? czy jakiś głupi maraton uśmiechu jest więcej wart
niżeli ten wspaniały serial??!! Otóż nie!!! I na pewno nie będzie miał takiej oglądalności jak NIKITA!!!
Mam nadzieję, że producenci zmienią zdanie i na miejsce tego łajna powrócą nasi ukochani agenci...

Laura1992

wiecie moze to dlatego ze juz kiedys nikite puszczali o tej porze na tym kanale...bo w TVN jest zazwyczaj tak ze cos leci na TVN,pozniej na TVNsiedem o 15;10 ALBO O 17:10..jakies tam sa okreslone godziny..tylko po co bylo zaczynac 3 serie(2 odcinki)..eh:/

ocenił(a) serial na 10
Laura1992

oni sobie jaja robią.Zarąbisty serial ściągąć z ekranu tylko po to by umieścić jakiś maraton, to już szczyt głupoty.Ale to nie pierwszy serial który tvn siedem ściaga w środku serii.do bani

ocenił(a) serial na 9
fergi1

ehhhh, właśnie się o tym dowiedziałam. Żeby przerywać serial w środku?? Czy
już nikt nie liczy się z fanami "Nikity"? Czy będziemy zmuszeni dokończyć oglądanie w następne lato ? :(

Laura1992

to jest chamstwo i bezczelność ze strony tvn7... przecież teraz tj. w trzeciej serii zaczynają się te najciekawsze odcinki! Chce Nikite ;(

Laura1992

Kochani! Nikita jest od dzisiaj, na TVN7, w soboty o 9.30, 2 odcinki pod rząd! Zaczęli dokładnie tam, gdzie skończyli, czyli od odcinka 3x03.

Laura1992

no i ładnie... fani serialu nie zasłużyli na to co nam zrobili we wrzesniu. cieszę się że się zreflektowali...

ocenił(a) serial na 9
paula_58

ale się cieszę :))))))))) Brakowało mi tego serialu, szczególnie po tak "brutalnym" przerwaniu na początku trzeciego sezonu. Michael znowu nacieszy moje oczy ;)