PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39595}

Nikita

La Femme Nikita
1997 - 2001
7,1 11 tys. ocen
7,1 10 1 11366
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Bardzo podobał mi się ten serial
Żałuje tylko, że było tylko 5 serii, powinni dać więcej.
A z serialu najbardziej lubiłam Nikitę, Michaela i Madeline.
Świetna gra aktorska i świetne postacie.
Jak coś to zapraszam do mnie na blog.
Pozdrawiam.

Regan_McLeod

Ja sie ciesze, ze nie bylo wiecej. Serial, owszem podobal mi sie, ale im dluzej tym gorzej, po prostu zaczelo mnie to nudzic, bo mialam wrazenie, ze dzieje sie w kolko to samo, w koncu przestalam ogladac, nie pamietam na ktorej serii. Z postaci lubilam Nikite i Madeline, Michaela tylko na poczatku, pozniej mnie zaczal mocno draznic.

ocenił(a) serial na 10
mala_madi

Dla mnie to najlepszy serial jaki kiedykolwiek powstał. Było w nim wszystko, dramat, thriller, romans sensacja - czego tylko dusza zapragnie:) Nie był robiony na siłę i spokojnie mogło powstać jeszcze kilka serii, chociaż z drugiej strony dobrze, że się skończył bo pozostawił po sobie bardzo dobre wrażenie. Widać, że fabuła całego serialu od początku była zaplanowana i nie nastąpiło to co się dzieje z dzisiejszymi serialami, a mianowicie, że nakręcą jeden, góra 2 dobre sezony a później kręcą tylko dla kasy, a serial stacza się na dno. W tym przypadku na szczęście tak nie było. Szkoda, że Peta Wilson po roli w tym serialu nie wzbiła się "na szczyty" sławy. Chętnie bym obejrzał ją w jakiś dobrych produkcjach, bo uważam, że dobra z niej aktorka. Kto wie, może jeszcze zobaczymy ją w jakiejś "superprodukcji":))