Nikita

La Femme Nikita
1997 - 2001
7,1 11 tys. ocen
7,1 10 1 11376
6,5 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Już tyle czasu minęło odkąd WB skończyli kręcić LFN ... jak ja go lubię nazywać...the best show ever heh... Nie traktuję go jak serial tylko jak film. Ma przecież swój początek (Season I),rozwinięcie (wszystkie misje, perypetie między Ops a Maddy, M&N i ich walka o prawo do decydowania o własnym życiu i miłości) i zakończenie(smutne,długo przeze mnie nie rozumiane, do którego musiałam dojrzeć-Season V).To już będzie z 7 lat...A mi nadal tak jego mało...Nawet gdy oglądam nie pamiętam już który raz kolejny episode, pojawia się u mnie ten uśmiech zrozumienia, bo znów mnie czegoś nauczył. A nauczył mnie BARDZO wiele.Ukształtował mój skrzywiony komercyjnie, wątpliwy wcześniej gust muzyczny, pokazał inny światopogląd,uczył mądrości decydowania nawet w błachych,życiowych sprawach.Będę wdzięczna do końca świata scenarzystom, reżyserom,sean'owi callery za muzykę, no i oczywiście im - jemu za to, że zostawił furtkę dla swoich uczuć w postaci tych magicznych zielonych oczu i jej za sexy niski głos,piękny angielski akcent, no i za tą niezwykła naturalność w graniu nikity.Lepszej aktorki uważam ciężko tak naprawdę znaleźć,a nie jedno już widziałam i zdania narazie nie zmieniam.
Pozdrawiam wszystkich fanów.
Mój adres:
lfnchild@o2.pl

ocenił(a) serial na 10
lfnchild

Zgadza się już trochę czasu minęło od emisji serialu, ale ja też mam do niego jakiś taki sentyment, uwielbiałam go oglądać, jest dla mnie z jednym najlepszych seriali wszechczasów. Również pozdrawiam wszystkich fanów.

ocenił(a) serial na 10
lfnchild

Serwus

Brawo dla tej Pani za tak prawdziwe wyznanie.

To prawda Nikita to serial nie przemijający, wiecznie żywy i ta wspaniała

muzyka.

lfnchild

Mam bardzo podobne odczucia co do LFN, tęsknota, bukiet uczuć w pigulce ze świetna muzyką, scenariuszem i grą aktorską. Serial mnie zaczarował...

Fefi

szkoda,że sie skończył :( i teraz większość o nim zapomniała...
Uwielbiam LFN !! A zwłaszcza Madeline =) Genialna postać...cały serial jest genialny, szkoda,że juz takich nie robią :(